Menu
Weekendje weg

Top 5 Culinair Weekendje Weg?

Alleen het beste van het beste krijgt u voorgeschoteld door de topkoks bij deze speciale hotelarrangementen. U vindt hier heerlijke culinaire arrangementen gerubriceerd per provincie. Komt u ook fijnproeven?

Culinair genieten in België
Culinair genieten doet u in België! In een stijlvol, landelijk kader kan u genieten van gastronomische gerechten gebaseerd op dagverse seizoenproducten. U kunt er terecht voor één of meerdere gerechten à la carte of een menu all-in. Geniet van een 4-gangen of 5-gangendiner inclusief aangepaste wijnen bij de gerechten en koffie achteraf. De gerechten zijn gebaseerd op de traditionele Frans-Belgische keuken.

De specialiteiten van de Limburgse keuken
Exquise eten, de Limburgse keuken op topniveau. In het luxe restaurant voert de chef kok op topniveau de regie in zijn internationale keuken. In zijn prachtige keuken zijn op aanvraag speciale diners en kookavonden mogelijk aan de Chefs Table.

Genieten in Twente
Genieten van een culinair 3-gangendiner in combinatie met een actief weekendje weg in Twente? In Twente zijn de mogelijkheden groots! U kunt een bezoekje brengen aan het Labyrinth der Zinnen. Uitgebreide fiets- en wandelroutes leiden u door het betoverende grensgebied met sprookjesachtige bossen afgewisseld door pittoreske dorpen en oude Saksische boerderijen. Soms lijkt het of de tijd heeft stil gestaan.

Maar Twente biedt meer: kasteeltuinen, avonturenparken, heidevelden, recreatieparken en kabbelende beekjes met nostalgische watermolens laten u de zorg van alle dag even vergeten. In de bruisende studentenstad Enschede is het aangenaam winkelen en gezellig toeven op één van de vele terrassen aan de Oude Markt.

Fietsen en culinair genieten in Drenthe
Drenthe staat ook wel bekend als Fietsprovincie nummer 1. Maar Drenthe heeft meer te bieden dan dat. U kunt lekker genieten van uitgebreide diners waarbij uw smaakpapillen verwend zullen worden.

In Drenthe is veel te zien en te doen. U kunt heerlijke wandel- of fietstochten maken langs de Drentse vennen en door de bossen. Maar u kunt ook een bezoek brengen aan het Noorder Dierenpark in Emmen, de Drentse Glasblaozer, Speelstad Oranje (het grootste overdekte attractiepark van Nederland), De Bonte Weverin Assen (Subtropisch zwembad/Semi-overdekte ijsbaan) of het Hunebedden Informatiecentrum.

culinair

Wilt u ook Culinair genieten? Bekijk dan nu onze TOP 5!

  1. Gastronomisch genieten doet u in Belgie – culinaire hotelaanbieding
  2. Culinair Arrangement op een Chateau in Noord-Limburg
  3. Vrijheid Blijheid arrangement – Weekendje genieten in Twente
  4. Culinair genieten op een Chateau in Zuid-Limburg – 3 daagse hotelaanbieding
  5. 3-daags Culinair Arrangement – Culinair genieten in Drenthe

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl