Menu
Uit in de Stad

Nieuw: Culinair avondje uit op het water Rotterdam

Culinair avondje uit op het water Rotterdam
Uw gastheer en gastvrouw Michèl & Ann Sterren serveren met hun klasse, vriendelijkheid en doldwaze acties, muzikale gerechten om uw diner een extra dimensie te geven. Tussendoor zullen zij deze locatie grondig onderzoeken op sterallures die mogelijk sterwaardig zijn. Tijdens dit diner verzoeken wij u vriendelijk dit prachtige etablissement te helpen! Want met uw medewerking kunnen zij de befaamde MichelAnn-ster verdienen!

Maar let op … de Smakpolitie houdt de boel scherp in de gaten. Rop Heus en zijn dochter Geusje controleren tijdens de avond of de beoordeling eerlijk verloopt en of iedereen zich goed inzet!

Dus help, doe, zing, geniet en dans mee op een muzikaal menu naar úw keuze! Kies smaakvolle gerechten die u wilt horen … en verdien een MichelAnn-ster voor De Ameland.

Eten met sterren – Culinair avondje uit op het water

De avond
De A La Carte eten met sterren is geen dinershow zoals Stookolie & Dreams of Dinner & Dance. Het is een havenrondvaart met gezellig entertainment. U wordt vermaakt door gastheer & gastvrouw Michél & An. U bent vrij om u over het hele schip te bewegen, mee te feesten in het Grand Cafe of heerlijk te genieten van het uitzicht vanuit de Panoramasalon of van het topdek.

Programma
Vanaf 19:30 uur
U wordt hartelijk ontvangen door het personeel aan boord van het prachtige partyschip de Ameland. De bemanning zal u assisteren langs de garderobe. Hier na ontvangt u een welkomstcocktail en een hapje……

……. Bent u ook zo benieuwd naar de rest van het programma voor het A la Carte… Eten met sterren – Culinair avondje uit op het water Rotterdam?