Menu
Weekendje weg

TOP 5 Fietsvakanties in September

We gaan de nazomer in en de verwachtingen zijn dat we nog een mooie september maand krijgen. Hoe leuk is het dan om er nog lekker op uit te fietsen in Nederland. We hebben nog 5 nieuwe super leuke fietsvakanties voor u op een rijtje gezet.

Van stad naar stad of van de stad naar de natuur of liever alleen maar in de natuur. De keuze is reuze in ons mooie veelzijdige Nederland dus laat u inspireren met onze leuke suggesties en fiets er nog lekker op uit!

Onze top 5 Fietsvakanties voor september zijn:

 1. Een schitterende Fietsvakantie van Amsterdam naar de Veluwe en weer terug!
  Voor een geslaagde vakantie hoeft u echt de grens niet over. Met dit unieke arrangement waarbij u met de fiets (de auto kan ook) zowel de bruisende stad Amsterdam als de prachtige Veluwe verkent tijdens een mini vakantie geniet u van de veelzijdigheid dat Nederland te bieden heeft. Geniet in 4-sterren hotels en beleef een gevarieerde 5-daagse Mini vakantie in Nederland.
 2. 5 Dagen fietsen in Zuid-Limburg vanuit een prachtig gelegen kasteeltje
  Vanuit een prachtig kasteel, verscholen in een groen dal en omgeven door landerijen en bossen, fietst u zo het prachtige Heuvelland in. Bij deze fietsvakantie zijn fietsroutes inbegrepen, een culinair diner en voor de ontspanning lekker een uur in de sauna. Kom heerlijk fietsen en genieten in het gastvrij Limburg en laat u lekker verwennen!
 3. Fietsvakantie Happen en Trappen op de Veluwe – 5 dagen genieten
  Heerlijk genieten van een fietsvakantie op de Veluwe? Boek dan deze speciale Veluwe vakantie met 4 overnachtingen in een sfeervol hotel aan de voet van de Veluwe en ’s avonds lekker eten en in de ochtend een goed ontbijt. Dit is een fantastische uitvalsbasis voor mooie fietstochten over de Veluwe!
 4. Fietsvakantie van historisch Delft naar wereldstad Rotterdam en weer terug!
  Genieten van historisch Delft en fietsen naar de dynamische wereldstad Rotterdam waar u 2 nachten op het unieke cruiseschip overnacht en de stad Rotterdam kunt gaan verkennen. Aansluitend fietst u weer terug naar Delft om nog te genieten van deze sfeervolle stad en natuurlijk Delfts Blauw te spotten en wellicht wat shoppen.
 5. Drenthe mag natuurlijk niet ontbreken dus wat dacht u van 5 dagen fietsen door Drenthe?
  In het natuurgebied de Drentsche Aa vindt u dit hotel waar u zich bij binnenkomst direct thuis zult voelen. Vanuit dit hotel fietst u heerlijk door Drenthe, kunt u de hunebedden bezoeken en leuke musea maar ook gewoon lekker fietsen en onderweg een stop maken in een gezellig Drents dorpje. Geniet van een heerlijk fietsvakantie in Drenthe.

Geniet nog lekker met 1 van onze top 5 fietsvakanties en mocht u toch ergens anders willen fietsen kijk dan op Fietsvakantie.tips voor nog veel meer schitterende Fietsvakanties!

Veel fietsplezier!
Recreatieve groet
Christel Gieling

Recreatief.nl