Menu
Weekendje weg

Top 5 Luxe Weekendje Weg in Limburg

Vorstelijk slapen, goddelijk dineren bij kaarslicht, een romantische avondwandeling maken? In de châteauhotels kunt u uw geliefde compleet verrassen. Beleef een bijzonder romantisch weekend en knijp er een paar dagen tussen uit! Lekker een Luxe Weekendje Weg in Limburg, even helemaal ertussenuit.

Genieten van een weekendje vorstelijk genieten in Limburg. Deze provincie is voorzien van alleen maar luxe. Genieten in een mooi Chateau in Baarlo of op een Chateau in Valkenburg? In Limburg kan het allemaal.

Valkenburg
Helemaal in het zuiden van Limburg ligt het toeristische oude vestingplaatsje Valkenburg. Valkenburg is gelegen in een authentieke kastelenrijke omgeving, in een gezellig centrum. Naast tal van bezienswaardigheden als de Grendel- en Berkelpoort, een kasteelruïne uit de 12e eeuw en een Romaanse kerk uit de 13e eeuw is er nog veel meer te beleven. Een casino, Catacomben, de Fluweelengrot, de gemeentegrot, de Prehistorische Monstergrot, de Steenkolenmijn en een kabelbaan/rodelbaan zorgen ervoor dat zowel jong als oud zich niet hoeft te vervelen.

Baarlo
Baarlo ligt aan de Maas in Noord-Limburg, 8 km ten zuiden van Venlo en staat bekend om haar kastelen. Behalve een rijke historie en de aanwezigheid van maar liefst 5 kastelen is het dorp bekend vanwege de vele kunstwerken van de Japans-Amerikaanse kunstenaar Tajiri. De landgoederen waren in het verleden bewoond door adellijke families, tegenwoordig dienen de meesten als hotel.

Herkenbosch
Herkenbosch ligt slechts enkele kilometers van Roermond af, vlak bij het prachtige Nationaal Park De Meinweg.

ChateauStGerlach

Wilt u ook lekker genieten op een chateau van alle luxe? Bekijk dan nu onze TOP 5 met echte Luxe Toppers in Limburg:

  1. Spa en Wellness in een prachtig kasteel in Valkenburg
  2. Culinair Arrangement op een Chateau in Noord-Limburg
  3. Culinair genieten op een Chateau in Zuid-Limburg – 3 daagse hotelaanbieding
  4. Nachtje wegdromen in Valkenburg – Exclusief chateau arrangement
  5. Romantiek en Golfen – Heerlijk nachtje wegdromen op een Kasteel

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl