Menu
Weekendje weg

TOP 5 Zomeraanbiedingen voor een Weekendje Weg

Wilt u ook lekker genieten van een zomeraanbieding op de Veluwe, Limburg, Drenthe of Friesland? Wij hebben voor u een aantal heerlijke zomeraanbiedingen op een rijtje gezet die u absoluut niet mag missen.

Genieten van de zomer in Drenthe. Wie wilt dat nou niet? In Drenthe is veel te zien en te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fiets- of wandeltocht door de Drentse vennen en door de bossen. Drenthe is Fietsprovincie nummer 1, dus een fietstocht brengt u op de meest mooie plekken van Nederland. Maar u kunt ook een bezoek brengen aan het Noorder Dierenpark in Emmen, de Drentse Glasblaozer, Speelstad Oranje (het grootste overdekte attractiepark van Nederland), De Bonte Weverin Assen (Subtropisch zwembad/Semi-overdekte ijsbaan) of het Hunebedden Informatiecentrum.

Liever genieten in het prachtige Limburg? Genieten van de oase van rust in deze prachtige provincie. Geniet ook hier van prachtige fiets- en wandelroutes of breng een bezoekje aan Valkenburg.

Zomeraanbieding

Wilt u liever een beetje centraal gelegen in Nederland genieten van een zomeraanbieding? Kom naar Gelderland, de Veluwe. De Veluwe is prachtig, met veel toeristische attracties. Bos en heide zijn op steenworp afstand. Daar kunt u heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen. Wilt u er verder er op uit? Dan heeft u volop keuze! Het Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Kröller- Muller Museum, Kaasboerderij Hoekelum, Kasteel Kernhem, Nederlands Openlucht Museum, de Apenheul, Ouwehands Dierenpark, de winkelsteden Arnhem en Amersfoort, Thermen Bussloo en nog véél meer!

Gaat u liever naar Friesland? Kom lekker wandelen of fietsen met één van de mooie routes. Maar ook liefhebbers van water komen hier volop aan hun trekken. Giethoorn, Nationaal Park de Weerribben, de Rottige Meenthe en de Friese Meren, het is allemaal dichtbij. In de directe omgeving van Wolvega zijn 13 fraaie wandelroutes beschikbaar, in lengte variërend van 5 tot 18 kilometer. Elk voorzien van een handzame kaart en een duidelijke beschrijving. U zoekt wat meer cultuur? Wat denkt u van de oude zuiderzeehaventjes als Blokzijl of Stavoren? Of een heerlijk oud dorpje als Oldeberkoop Of een bezoek aan het openluchttheater van Diever, waar Shakespeare jaarlijks geëerd wordt met verschillende professionele voorstellingen.

Bekijk nu onze TOP 5 Zomeraanbiedingen;

  1. 3-daags Zomer arrangement – Zomertrip naar Drenthe
  2. 4-daags Zomer arrangement in Drenthe – Zomers uitje naar Drenthe
  3. 3-daagse Hotelaanbieding in Zuid Limburg
  4. Live Cooking Dinner Arrangement – 2 Dagen Genieten op de Veluwe
  5. 3=2 SUPER aanbieding – fietsen en wandelen in Friesland

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl