Menu
Weekendje weg

Trip TIP: 3-daags Winter Wandelarrangement op de Veluwe in een Chalethotel

Maak een winterse wandeling op de Veluwe

Geniet van een winter wandelarrangement op de Veluwe. Lekker wandelen in de prachtige natuur. Slaap in een Chalethotel en loop vanuit uw hotelkamer zo de Veluwe op waar al het prachtige wild te spotten is.

Bijzonder overnachten

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar ’s avonds gezellig gezeten kan worden, staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Op de begane grond staan twee eenpersoonsbedden. Het derde bed is alleen met een trapje te bereiken.

Winterprogramma

Dag 1: 13.00 uur: Ontvangst met warme chocolademelk (met een beetje rum misschien?) Vervolgens inchecken in Finse Chalets op de Veluwe
13.30 uur: Wandelen op de Veluwezoom richting de Posbank en misschien wildspotten? Deze wandeling kan uitgebreid worden met een boswachter die u van alles verteld over de Veluwezoom. Voor zonsondergang uit het bos!
17.00 uur: Gluhweintje bij de openhaard
18.30 uur: Wildproeverij* geserveerd op een grote houten plank kunt u genieten van de lekkerste gerechtjes van de Veluwe. * Buiten het wildseizoen serveren wij een Veluweproeverij.

Dag 2: 09.00 uur: Ontbijt
10.00 uur: Pontjes wandeling naar Bronckhorst Rest van de dag vrij programma.
Optioneel dineren in het restaurant.

Dag 3: 09.00 uur Ontbijt
11.00 uur Uitchecken

Genieten deze winter van een heerlijk Wandelarrangement op de Veluwe en kom wild spotten!

Recreatief.nl