Menu
Wellness

3 Nieuwe Beauty Aanbiedingen!

Beauty & Wellness.uitjes verwen arrangementen. Goede beautycentra . Geniet van een ontspannende verwendag of kies voor een verwenweekend. Sinds 1999 de beauty & wellness specialist. Duizenden tevreden boekers gingen u voor!

1. Spray Tan Party – Leuk vriendinnenuitje

Dankzij de unieke combinatie van een mooie, gezonde bruine teint en het gemak van een Spray Tan die aan huis wordt geleverd, is de Spray Tan een zeer geschikt alternatief voor de zonnebank en het langdurig blootstellen van de huid aan de zon. Onder begeleiding onze professionele Spray Tan Specialiste kiezen jij en je vriendinnen de Spray Tan Teint uit die het beste bij jou past.

2. Beauty Highlights in Brabant – Genieten van ontspannende massages

De Highlights in Beauty zijn altijd de gezichtsbehandelingen met lange massage en de lichaamsmassages. Daarom simpel en duidelijk, dit arrangement met enkel highlights! Laat je even heerlijk verwennen en kom (all-in) genieten!

Beauty TOP 3

3. Wellnessaanbieding in Noordwijk aan Zee

Een dagje samen met vriendinnen of uw geliefde genieten van rust en ontspanning. Dat kan tijdens deze wellnessaanbieding in Noordwijk aan zee. Een dag lang genieten van sauna, turks stoombad en whirlpool. Ook staat er deze dag een heerlijke HighTea voor u klaar!

n het Wellness Center van het Radisson Blu Palace Hotel kunt u de dagelijkse beslommeringen even vergeten en uzelf laten verwennen met unieke gezichts- en lichaamsbehandelingen. Hierbij maken onze specialisten gebruik van de kwalitatief hoogwaardige producten van Babor. Een topmerk dat in vele toonaangevende internationale spa’s wordt gebruikt.

Babor werkt uitsluitend met natuurlijke grondstoffen vervaardigd uit de plant en de zee en in alle lichaamsproducten is thermaal water verwerkt. Thermaal water werkt zuiverend voor de huid en is goed voor de doorbloeding. Dit betekent dat Babor ook voor de gevoelige huid zeer geschikt is.

Laat u verwennen tijdens een gezichtsbehandeling of een massage. Het Palace Wellness Center heeft een brede keuze aan behandelingen en arrangementen.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl