Menu
Wellness

3 Toppers voor een Beautydag met Overnachting

Er even tussen uit maar geen tijd om 3 dagen weg te gaan? Hier vindt u onze speciale 1 Nachtje weg aanbiedingen. Wilt u lekker genieten van een compleet verzorgde beautydag en wilt u aan het einde van deze dag lekker blijven slapen in het hotel dat er direct bij zit? Boek dan één van onze 3 Toppers waarbij u geniet van een compleet verzorgde beautydag en daarna zo het bed in kunt duiken voor een heerlijk ontspannen overnachting in het hotel. Beauty en overnachten in een hotel, dat is toch een heerlijk combinatie?

Bekijk nu onze TOP 3 voor een Beautydag met Overnachting.

1. Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust

Verwenarrangement aan de kust
Laat u heerlijk een dag verwennen met deze beautydag met massages en behandelingen en blijf lekker een nachtje weg slapen in het 4-sterren hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Geniet van deze ontspannende en betaalbare aanbieding en ga er lekker even een weekend of juist doordeweeks even tussen uit.

Hotel en Kamers
Dit prachtige 4-sterren hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. De modern ingerichte kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites.

Faciliteiten
In het hotel vindt u een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad (badkleding verplicht), squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, bowling en een beautycentrum. Het beautycentrum is in het hotel gevestigd.

Het saunagedeelte is dagelijks geopend van: 10.00 – 23.30 uur. Het is niet toegestaan badkleding te dragen in de saunafaciliteiten, dit in verband met hygiëne. In de relaxruimte en het zwembad is badkleding verplicht.

2. Relaxarrangement met overnachting aan het strand

Relaxarrangement van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Laat u heerlijk verwennen tijdens dit ontspannende beautyarrangement in het 4-sterren hotel, ideaal gelegen op 100 meter van het strand.

Overnachten op 4-sterren niveau
Dit prachtige 4-sterren hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand.

Kamers
Het hotel beschikt over 365 kamers. De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites.

Faciliteiten
In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

Thermae2000

3. 2-daags Beauty 5 spijzen arrangement van Thermae 2000

Het Culinairarrangement van Thermae 2000 in Valkenburg aan de Geul, Zuid-Limburg. Puur ontspannen, weg van de dagelijkse drukte en tot rust komen in een unieke ambiance. Ervaar de kracht van heilzaam, oerzuiver, mineraalrijk water uit eigen Bron.

Bijzonder water uit eigen bron
De binnen- en buitenbaden met whirlpools zijn gevuld met heilzaam, oerzuiver, mineraalrijk water uit eigen bron, dat 40.000 jaar afgesloten is geweest en daarmee beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dat is dus optimaal genieten van wat moeder aarde zorgzaam voor ons bewaarde.

Sauna
Het veelzijdige saunalandschap bevindt zich zowel binnen als buiten. Geniet ondermeer van de stoombaden, eucalyptussauna’s, houtgestookte buitensauna, finse blokhutsauna’s van diverse temperaturen, een Bio- en een Tuli-sauna.

Het hotel van Thermae 2000
U kunt middels een directe verbindingsgang van het hotel naar Thermae 2OOO. Alle kamers in dit schitterend gelegen hotel beschikken over een tuinterras en badfaciliteiten met mineraalrijk, heilzaam water uit eigen bronnen.

Er liggen badjassen, badlakens en badslippers voor u klaar voor € 6,00 per persoon per verblijf

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl