Menu
Beauty / Gezondheid / Gezondheid / Uitgelicht / Vrije tijd / Wellness

Tips om jaren jonger te lijken

Het is niet nodig om naar de plastische chirurg te rennen om jonger te lijken. Je make up, je stijl en je persoonlijke verzorging zijn de belangrijkste punten die ervoor zorgen dat de jaren niet te snel aan je voorbijgaan. We vertellen je de geheimen om altijd mooi te blijven.

 

  1. Voel je jong – Het allerbelangrijkst om jong te lijken is je jong voelen. Je kunt ervoor zorgen dat je jaren jonger lijkt als je weet hoe je je moet verzorgen en moet kleden. Vernieuw altijd je stijl, je kapsel en je make up om een ‘air’ van jeugdigheid en glamour over je te houden.
  2. Een stralend gezicht – Reinig en hydrateer dagelijks je huid: Producten op basis van retinol reproduceren het collageen, wat helpt om lijntjes te verminderen en te camoufleren.Om er fris en gezond uit te zien kun je je wenden tot de zelfbruiningcrème’s. Op deze manier hoef je niet onder de zonnebank en hoef je je niet op te maken om er stralend uit te zien.
  3. Mooie lippen – Voor je lippen, gebruik lichte tinten en glossjes en maak geen overdadig gebruik van je lipliner. Roze en rode tinten doen jonger lijken dan beige en bruine tinten.
  4. Sprekende ogen – Je ogen kun je het beste natuurlijk opmaken met mascara en een oogschaduw die bij je huid past. Probeer kohlpotlood te vermijden, dit kan onnatuurlijk lijken, wil je toch kohpotlood gebruiken, gebruik dan een grijs oogpotlood ipv een zwarte.
  5. Verander van kapsel – Je kapsel is het meest bepalende voor je look. Als je ergens in mag investeren dan is het wel in een goede kapper en laat hem/haar bepalen wat jou het beste staat. Op een zekere leeftijd kan lang haar je juist ouder laten lijken, zeker als het geen goed model heeft. De kleur van het haar kan je gezicht ook harder of droeviger laten lijken. Hoe ouder je wordt des te mooier is het om naar een lichtere kleur te gaan. Blonde highlights halen jaren af van je leeftijd! In ieder geval wanneer je een lichte huid hebt. Brunettes kunnen zich het beste aan honingblond wagen en koude astonen vermijden.