Menu
Wellness

Aanbieding: Vriendinnenarrangement met 2e persoon 50% Korting

Samen met uw vriendin, partner, moeder of dochter een dag heerlijk relaxen en genieten van heerlijke beauty. U geniet van verschillende behandelingen, peelings en pakkingen en u ontvangt een make-up advies. In het Palace Wellness Centre staat één ding bovenaan: u keert volledig ontspannen en relaxed weer naar huis terug.

Wij werken met het Duitse cosmetica merk Babor. Gedurende de gehele dag gratis koffie, thee en bronwater. Onze beauty arrangementen zijn met badkleding. Door de persoonlijke aandacht die onze schoonheidsspecialisten u geven kunt u bij ons weer helemaal tot uzelf komen en genieten van alle rust. Ons Wellness is kleinschalig maar van alle gemakken voorzien. Een ding staat vast, u keert volledig ontspannen en relaxed weer naar huis terug.

De locatie
Het Palace Wellness Center is gevestigd in het luxe 4-sterren Palace Hotel. U vindt het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee. Het PalaceHotel is het eerste Green KeyHotel in Noordwijk. Duurzaamheid en Milieu bewustheid staan bij ons hoog in het vaandel! Weg van alle drukte en dagelijkse beslommeringen kunt u hier heerlijk tot rust komen tijdens een beautydag. Dit arrangement is gericht op rust en ontspanning met als doel u een heerlijke dag te bezorgen. In ons Aqua center en sauna gedeelte is badkleding verplicht.

Nu een geweldige aanbieding!
Neem uw vriendin, moeder, partner gezellig mee want de 2e persoon betaalt de helft van de arrangementsprijs (€ 72).

Profiteer dus en neem gezellig iemand mee!

beauty noordwijk

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het arrangement heeft een gemiddelde van een 8,3!
“Hele vriendelijke mensen, zalige behandelingen, perfecte makeup en een heerlijke lunch. De hele dag thee, koffie en water. Fantastisch.”
Corry Mes geeft een 9.

“Wij hebben een heerlijke dag gehad! De service was uitmuntend en de behandelingen waren super verzorgd! Het zwembad en sauna gedeelte mag iets sfeervoller, gedempte verlichting etc. Zo is de relaxte en ontspannen sfeer overal voelbaar. De lunch die erbij zat was ook echt heel lekker! Kortom we kwamen niets te kort!”
Denise Jacobs geeft een 10.

“Helemaal een top dag gehad! Helemaal relax naar huis gegaan… Zeker na de make-up! Lieve mensen daar bedankt voor de goede zorgen!”
Quirina van Dam geeft een 9.

Wilt u ook genieten van een heerlijke Beautydag met het Vriendinnenarrangement – 2e persoon met 50% KORTING?