Menu
Wellness

TIP van de Redactie: Weekendje Wellness Zuid-Holland

Dit fantastische beauty arrangement is een heerlijk dagje genieten in Thermen Holiday en lekker wegdromen in een nautische kamer aan de Nieuwe Waterweg in een 4-sterren. Kom ook genieten van een Weekendje Wellness Zuid-Holland.

Het hotel
Uniek, uitzicht, informeel, een gevoel, een beleving en altijd… het water aan uw voeten. Het Delta Hotel; de combinatie van anders dan anders én een professionele service. U waant zich als een wereldreiziger in het steeds wisselende decor van voorbijvarende schepen in de wereldhaven Rotterdam.

Gelegen aan de Nieuwe Waterweg beschikt het Delta Hotel over 78 kamers en 6 unieke zalen. Voor het eten en drinken is er Restaurant Nautique, met de Brasserie, het Grand Café en de Vier Windstreken. Onze kamers zijn in nautische stijl ingericht en hebben alle faciliteiten die u verwacht in een 4**** hotel.
Het gehele hotel is ingericht in een eigentijds en nautisch thema is dit een absolute aanrader voor iedere gelegenheid! Alles kan in deze unieke locatie! Ervaar nu alvast het gevoel, de beleving en altijd…. het water aan uw voeten.

Kamers
Uitzicht op voorbijvarende schepen vanuit een frisse, in nautische stijl ingerichte kamer, met alle faciliteiten die u verwacht in een viersterren hotel. Ook in uw kamer vindt u een beleving; een koel drankje uit de minibar, een telefoontje voor uw ontbijt op bed, de ruime opbergmogelijkheden voor uw persoonlijke bagage, een groot bureau met aansluiting voor uw laptop, de goed uitgeruste badkamer met bad om u op te frissen na een drukke dag in de stad en natuurlijk de koffie- en theefaciliteiten. Alles voor het optimale ‘uit en toch thuis’ gevoel.

Thermendag

Bent u benieuwd wat voorgangers hiervan vinden?
“Wij hebben een erg leuk weekend gehad niks op aan te merken, Een heerlijke sauna dag en een kamer met een schitterend uitzicht! Zeer vriendelijk personeel overal en een heerlijk ontbijt. Wat een geweldig kado van onze kinderen.”
Marion Quist geeft een 10.

“Prima verzorgd! Hotel was goed en sauna ook prima geregeld.”
A.R.J. Westendarp geeft een 8.

Wilt u meer weten over de Thermen Sleep Well-ness aanbieding – Relaxdag met overnachting?