Menu
Wellness

Nieuw: Beautyarrangement voor vroege vogels

Speciaal voor alle vroege vogels. Is er het Early Bird arrangement. Begin uw dag met een heerlijke Face treatment. Na uw behandeling geniet u nog de hele dag van al onze sauna- en wellness faciliteiten.

Wellness Goes
Wellness Goes is een splinternieuw en exclusief sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland, Goes. De gezonde Zeeuwse lucht, de luxe saunafaciliteiten en de fantastische locatie in de stad van de Bevelanden, maken dit een bijzondere plek. Een bezoek aan Wellness Goes belooft dan ook een onvergetelijke belevenis in een wereld vol luxe, wellness en ontspanning.

Compleet ontspannen
Door het complete concept van Wellness Goes kunt u een heerlijke dag genieten en ontspannen samen met uw partner, moeder, dochter of lekker met vriendinnen.

U vindt er o.a. een panoramasauna, infraroodsauna. Ook ontbreekt een stoombad kruidenbad, binnen en buitenzwembad, wirhlpool, voetenbad en een restaurant niet. Verder kunt u gebruik maken van diverse afkoelzones, rustruimte en diverse opgietingen.

Uw beautydag
U wordt welkom geheten door onze gastvrouw die u een rondleiding zal geven langs de diverse faciliteiten. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de verschillende faciliteiten, deelnemen aan de diverse opgietingen en vrij gebruik maken van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo.

Uw Facetreatment wordt tussen 11:00 en 13:00 ingepland.

Wilt u meer weten over de het Beautyarrangement voor Vroege Vogels?