Menu
Wellness

Review TIP: All in One Beautydag in Zuid-Holland

Even heerlijk ontspannen en tot u zelf komen. Geniet dan van dit All in One arrangement. U geniet van een gezichtsbehandeling, lichaamsmassage en manicure.

Bent u toe aan een beetje ontspanning, maar weet u niet wat u moet kiezen. Dan is dit het ideale arrangement. U gaat tijdens deze dag genieten van een heerlijke luxe gelaatsbehandeling een uitgebreide lichaamsmassage en uiteindelijk krijgt u ook nog een luxe manicure. Kiezen is dus niet nodig alle behandelingen zijn inbegrepen in dit arrangement. Ons arrangement is te boeken voor zowel dames als heren.

Wie zijn wij?
Deze Schoonheidssalon is al 35 jaar gespecialiseerd in huidverbetering en heeft in die tijd jarenlange ervaring opgedaan met verschillende huidtypes en huidproblemen. Wij streven bij onze behandelingen naar voldoening en resultaat.
Luxe gezichtsbehandeling

Tijdens dit heerlijke ALL IN ONE arrangement kunt u genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling, lichaamsmassage en een luxe manicure!

Nieuwe review: “Een heerlijk arrangement samen met mijn dochter. We werden met aandacht ontvangen en verzorgd. Mijn dochter was ineens erg verkouden geworden en kreeg daarom een speciale behandeling die haar echt goed heeft gedaan. Alles heerlijk �n gezellig.”

Klik hier voor meer informatie over deze heerlijke ALL IN ONE Beautydag in Zuid-Holland!