Menu
Wellness

Nieuw: Vriendinnen Beautydag met High Tea in Gouda

Wilt u eens in de huid kruipen van een schoonheidsspecialiste? Onder professionele begeleiding van een gediplomeerd schoonheidsspecialiste gaat u uw vriendin(en) of collega(s) een gezichtsbehandeling geven. Natuurlijk krijgt u zelf ook een behandeling. U krijgt tevens informatie over uw eigen huidtype en tips bij eventuele huidproblemen.

Ook wordt voor ieder persoonlijk bekeken welke make-up (kleuren) bij het gezicht past en wordt er een make-up aangebracht.

Verder gaan jullie genieten van een high tea.

Programma
U gaat elkaar onder begeleiding van een schoonheidsspecialiste een complete gezichtsbehandeling geven, van het grondig reinigen van de huid tot aan het voor een ieder op zijn/haar huidtype aangepast masker. Ook leert u éénvoudige massagegrepen voor het gezicht toe te passen waarmee u tevens een massage crème inbrengt.

De schoonheidsspecialiste geeft voor een ieder een persoonlijke huidanalyse en geeft aan welke specifieke produkten u bij de ander tijdens de hele gezichtsbehandeling gaat gebruiken. Verder krijgt u tips en informatie over uw eventuele “huidproblemen”.

U krijgt een persoonlijke kleurenanalyse t.b.v. de make-up en tips en trucs voor het aanbrengen van make-up. Een ieder wordt opgemaakt door de schoonheidsspecialiste.

Het arrangement wordt afgesloten met een heerlijke high tea incl. thee/koffie/sapje.

Wie zijn wij?
Deze Schoonheidssalon is ruim 35 jaar gespecialiseerd in huidverbetering en heeft in die tijd ruime ervaring opgedaan met verschillende huidtypes en huidproblemen. “Wij streven bij onze behandelingen naar voldoening en resultaat”.

Kom ook genieten van deze heerlijke Vriendinnen Beautydag met High Tea in Gouda!