Menu
Wellness

Redactie TIP: Heerlijk complete Beautydag in Noordwijk

Laat uzelf eens een dag lang verwennen in het wellness center van het hotel in Noordwijk aan Zee. U bent het middelpunt van de dag. Door de heerlijke uitgebreide behandelingen vergeet u even alles om u heen. Na een bezoek aan het Wellness Center komt u weer verzorgd voor de dag.

Faciliteiten
Gezellig met een vriend of vriendin genieten van een dagje wellness? Kom tot rust in een van de behandelruimtes. Het wellness center beschikt ook over een duomassageruimte, wel zo gezellig. Daarnaast is er een aparte loungeruimte waar u op uw gemak een boek of magazine kan lezen, genieten van de rust of bijpraten met uw vriend of vriendin. Naast de loungeruimte zijn er ook diverse tafeltjes beschikbaar om te genieten van een gezonde, voedingsrijke lunch.

Het Aqua Center beschikt over een compact zwembad van 7 x 4 meter met dubbele jetstream, 3 individuele whirlpools, een sauna en een Turks stoombad.

In de algemene ruimtes van het Wellness Center en Aqua Center is het dragen van badkleding verplicht.
Openingstijden

Het Wellness Center is op maandag gesloten en op dinsdag t/m zondag geopend van 09:30 – 18:00 uur.

Review: “Het was een geweldige dag. De centrale ruimte was heel gezellig, het aantal gasten max8. Het personrel was heel vriendelijk en voorkomend en behulpzaam We gingen helemaal relaxed naar huis.”

“Wij zijn zeer tevreden en vonden het zeker voor herhaling vatbaar. Goede sfeerverlichting, vriendelijk personeel, goede verzorgings producten en bovenal heel ontspannend. vriendelijke groet Annette en Claudia de Wit”

Wilt u ook genieten van een heerlijk complete beautydag in Noordwijk aan Zee?