Menu
Wellness

Nieuw: Aanbieding Beautydag op de Veluwe

Midden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna & Beauty Drôme Putten. Kiezen voor Sauna Drôme is kiezen voor gezellige ontspanning in een sfeervolle ambiance. Door de mooie bosrijke omgeving en door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen, biedt Sauna Drôme Putten u een geheel ontspannen sfeer. Geniet nu van deze nieuwe aanbieding beautydag op de Veluwe.

Even genieten en tijd voor jezelf
Altijd dat beetje extra dat Sauna Drôme zo bijzonder maakt!

Midden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna & Beauty Drôme Putten. Kiezen voor Sauna Drôme is kiezen voor gezellige ontspanning in een sfeervolle ambiance. Door de mooie bosrijke omgeving en door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen, biedt Sauna Drôme Putten u een geheel ontspannen sfeer.

Faciliteiten en extra bijzonder is de Drome Boot
Sauna & Beauty Drôme heeft een uitgebreid aanbod aan sauna’s en baden. Wilt u de echte warmte opzoeken, dan kunt u kiezen voor onze Finse sauna’s. Vindt u dit te warm? Kies dan voor de koelere varianten zoals het Turks stoombad, de grotsauna of de infraroodsauna. Extra bijzonder is onze Drôme boot, uniek in Nederland! Tussendoor kunt u ontspannen in een van de vele baden en het verwarmde buitenzwembad. Ook hebben wij verschillende restaurants waar u continue kunt genieten van een klein tussendoortje of een uitgebreide maaltijd. Kortom: wij hebben voor ieder wat wils!

Sauna Drome Putten

Beauty Drome
In onze Beauty farm bieden wij een breed scala aan beautybehandelingen aan. Naast de vele ontspannende behandelingen, bieden wij ook behandelingen die intensief werken op huidverbetering zoals Microdermabrasie en fruitzuurbehandelingen. Tevens behoort Permanente Make-up tot de mogelijkheden. Wij werken met de hoogstaande merken Hannah, Dr. Grandel, O.P.I en Pupa Milano. Alle behandelingen zijn te boeken met of zonder saunagebruik. Onze schoonheidsspecialistes staan elke dag voor u klaar om u te adviseren en u van top tot teen in de watten te leggen!

Wilt u ook eens genieten van Even een momentje voor jezelf – Beautydag op de Veluwe in Midden Nederland?