Menu
Wellness

Review TIP: Gemiddeld een 8,8 voor een Compleet Verzorgde Beautydag in Eindhoven!

Diamonds are a girl’s best friend arrangement Beautiek Eindhoven. Een arrangement speciaal voor dames om in balans te komen. Rust, ontspanning en tijd voor jezelf; allemaal belangrijk om in deze drukke tijden tot rust te komen.

Complete verwendag in Eindhoven Brabant
In Beautiek Eindhoven hebben ze een uitgebreid Beauty Centrum in mediterrane sfeer gecreëerd, waarin ze u alles bieden op gebied van Beauty. Echter zonder massaal of onpersoonlijk te zijn.

Kleuren zien, geuren ruiken, verzorging voelen, Beauty & Wellness in een nieuwe dimensie… Edelstenen, chakra’s kruiden en handen. Rust en kleur alle ingrediënten voor een sprankelende dag!

Het beautycentre
Het centrum biedt per dag, aan hooguit 6 tot 8 arrangementgasten plaats waardoor ze in de gelegenheid zijn u een zeer uitgebreid arrangement te bieden voor een heel schappelijke prijs.
Wanneer u graag extra behandelingen wenst kan u dit bij voorkeur vooraf afspreken.

Beautiek Eindhoven geeft u de ideale gelegenheid om sauna, voor het eerst misschien, te ervaren in een knusse omgeving. Wanneer het van toepassing is, proberen ze de gasten apart van de sauna te laten genieten. Dit houdt in dat u niet met andere gasten tegelijkertijd in de saunaruimte zit.

Indien uw arrangement wordt afgesloten met een dag-make-up, gebeurt dit in het boutique-gedeelte van het centrum. Hierbij bent u in de gelegenheid om de snuisterijen te bewonderen.

Beautydag in Eindhoven
Arrangementen met gevoel
Beautiek Eindhoven biedt u in hun arrangementen alles om in balans te komen. Rust, ontspanning en tijd voor jezelf; allemaal belangrijk om in deze drukke tijden tot rust te komen. Door verschillende behandeltechnieken, professionaliteit en gemoedelijke menselijke contacten te combineren geven de medewerkers van Beautiek u tijdens zo’n dag een goede zet in de juiste richting.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit arrangement heeft een gemiddelde van een 8,8!
“Zeer goede ontvangst, zeer vriendelijk personeel. We hebben de dagelijkse stress van ons kunnen afschudden dank zij de heerlijke massages. nogmaals bedankt”
Theo S. geeft een 9.

“Zeer uitgebreide behandelingen en erg aardige en professionele medewerkers. Complete verwenndag van top tot teen en er wordt helemaal voldaan aan de verwachtingen van het programma en ook de lunch is erg goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar.”
S. van de Laak geeft een 8.

“Dit is echt een aanrader! In de beautiek hangt een prettige sfeer, klein opgezet en daardoor veel persoonlijke aandacht. Voor een paar uur vergeet je de buitenwereld en kun je je heerlijk laten verwennen. Van top tot teen ontspannen weer naar huis.”
N.C.M. Olsthoorn geeft een 10.

Wilt u ook eens geniete van een compleet verzorgde Beautydag in Eindhoven?