Menu
Wellness

Review TIP: Vriendinnen Beautyarrangement in Brabant

Even lekker bijkletsen met vriendinnen. Waar kan dat nu beter dan heerlijk in de Wellness, Ontspannen, genieten van alle saunafaciliteiten en verwend worden tijdens de rasulbehandeling.

Vriendinnen Verwendag in Roosendaal – Brabant
Wellness Roosendaal is een splinternieuw sauna- en beautyresort gelegen op sport- en recreatiepark de Stok in Roosendaal. Een bezoek aan Wellness Roosendaal staat garant voor een ultieme belevenis. Voel je thuis in de aangename wereld van wellness en beauty. Dit resort is toegankelijk voor iedereen die toe is aan een gezonde dosis rust en ontspanning.

Vele faciliteiten voor een op en top Beautydag
Door het complete concept van Wellness Roosendaal kunt u een heerlijke dag genieten en ontspannen samen met uw partner, moeder, dochter of lekker met vriendinnen.

Vriendinnenarrangement

U vindt er o.a. een sauna met kleurentherapie, infraroodsauna. Ook ontbreekt een stoombad kruidenbad, binnen- en buitenzwembad, whirlpool, voetenbad en een restaurant niet. Verder kunt u gebruik maken van diverse afkoelzones, en een heerlijke zonneweide.

Uw beautydag
U wordt welkom geheten door onze gastvrouw die u een rondleiding zal geven langs de diverse faciliteiten. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de verschillende faciliteiten, deelnemen aan de diverse opgietingen en vrij gebruik maken van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo.

Tijdens de dag kunt u genieten van een heerlijke Rasulbehandeling van klei, chocolade of Arabica.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Prima arrangement. Vriendelijk personeel en mooi complex. Heerlijke dag gehad.”
Elma van de Griend geeft een 9.

Wilt u ook eens genieten van een Beauty Vriendinnenarrangement in Roosendaal?