Menu
Wellness

Review TIP: Wellness Special op de Wellnessboot in Brabant

Verras uw geliefde met een ontspannen dagje wellness en stap SAMEN aan boord van de Wellnessboot

Romantische wellnesscruise op de Wellnessboot
Samen genieten van een romantische wellnesscruise op de Wellnessboot! Stap samen aan boord en waan u in de wereld van luxe en ontspanning en ontdek de veelzijdigheid van dit luxe schip in het Brabantse Mill.

Deze ware blikvanger is niet alleen uniek door haar bijzondere vormgeving maar ook door de fantastische ligging op het water en de vele binnen- en buitenfaciliteiten die dit schip u te bieden heeft.

Relaxen op een boot van 40 meter lang en 4 verdiepingen
Het schip is 40 meter lang en is 4 verdiepingen hoog. U vindt er o.a. een kruidenbad, binnenzwembad, relaxruimtes, een infrarood sauna, sanarium met kleurentherapie en een 90 graden sauna. Ook ontbreekt een mint stoombad, panorama sauna met geur, diverse afkoelzones en een restaurant niet. Buiten biedt de Wellnessboot naast een zwembad ook een opgietsauna met open haard, een warm en koud dompelbad, whirlpool en een sauna grot (met o.a. een kruidentempel, rassul ruimte en een zoutstoombad).

Unieke beautylocatie in Brabant
Relaxen kunt u er ook op het terras, op het unieke bovendek en de uitgebreide ligweide. Daarnaast vindt u in de ‘kelder’ van het schip een uitgebreide beautyafdeling waar u kunt genieten van een ontspannende massage of een professionele schoonheidsbehandeling naar keuze. Denk eraan, u hoeft niet ver op reis te gaan om heerlijk te kunnen genieten van luxe en comfort.

Benieuwd wat voorgangers van het arrangement vinden? Het uitje krijgt een gemiddelde van een 8,0!
“Was een heerlijk weekeind de wellness boot was prima en alles zag er schoon en netjes uit en het personeel was ook heel vriendelijk. Wel miste ik een echt stoombad en een houtgestookte sauna en een zoutbad. Het Hotel was ook prima we hadden een prachtige kamer met prima bedden, en het is zeker voor herhaling vatbaar. Groeten: Ria en Willem van Huis.”
Willem van Huis geeft een 8.

“Hotel netjes en schoon. Lekkere bedden en prima ontbijt. De welness boot helemaal top! Op dinsdag badkleding mag dag. Wel wat rumoerige vriendinnen groepjes. Op woensdag heerlijk rustig. Echt 2 dagen heerlijk tot rust gekomen en zeker een aanrader!”
P. van Kruistum geeft een 8.

Wilt u meer weten over de Wellness Special op de Wellnessboot in Brabant?