Menu
Wellness

TOP Aanbieding: Beauty zonder Sauna in Brabant

Beauty kuren zonder sauna arrangement in Hapert. Heerlijk relaxen en genieten van een ontspannende beautydag? Pak snel deze fantastische beauty aanbieding met Beauty zonder Sauna in Brabant.

Beauty kuren zonder Sauna
“Een prima arrangement als je niet zo’n fan bent van een sauna. De behandelingen worden deskundig uitgevoerd en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Verder was er een heerlijk verzorgde lunch waarvoor je alle tijd kreeg. Kortom: wij hebben een heerlijk verwendagje gehad waardoor we heerlijk relaxt aan de rest van ons weekend konden beginnen.”
Aldus Rikie van den Gevel.

Ook zin om net als Rikie heerlijk te genieten van een verwendag zonder sauna?
Het Beauty Center maakt tijdens dit arrangement gebruik van:

  • De energie van de kleuren.
  • De krachten van plantenextracten.
  • De aloude inzichten in kleurtherapie en oosterse behandelmethodes.
  • De kennis van de energiecentra ook wel chakra’s genoemd.
  • De 3-voudige aroma behandeling “kin-chi-cha” voor ontspanning, beleving en energie.

Hotstone CosméHotstone behandeling bij Cosmé in Hapert

Beautycentrum Cosmé in Hapert
De enthousiaste medewerkers van Beauty Center Cosmé te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben zij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Zodra u de deur binnen gaat bij Cosmé, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken.

Wilt u ook eens lekker genieten van een beautyarrangement zonder Sauna in Brabant met: Beauty kuren zonder sauna