Menu
Wellness

TOP 3: Beauty en Wellness in Brabant

Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod aan dagjes uit, weekendjes weg, fantastische feesten en vele stadsuitjes in de gezellige Brabantse steden als Den Bosch, Breda, Tilburg en nog vele andere steden.

Voor vandaag heb ik voor u drie top locaties uitgelicht met betrekking tot beauty. Even lekker een dagje genieten van wellness en beauty in Brabant.

Bekijk nu onze TOP 3 voor een heerlijk dagje BEAUTY & WELLNESS in Brabant:

  1. Beauty kuren zonder sauna – TOP-aanbieding

De titel zegt het al : Beauty zonder Sauna. Bent u niet zo’n fan van de sauna maar vindt u het wel heerlijk om te genieten van verschillende beautybehandelingen? Dan is dit arrangement uitermate geschikt voor u. Tijdens dit arrangement wordt u van top tot teen verwend door de specialistes en voelt u zich na afloop herboren.

Dit arrangement is ook voor iedereen anders, omdat aan het begin van de dag uw kleur wordt bepaalt vanuit het kleurenpalet. Met de kleur die er voor u uit komt, wordt er persoonlijke olie gemaakt. Deze olie zal gebruikt worden bij de verschillende behandelingen. Vervolgens kunt u genieten van een drie fasen rug schouder nek massage. Gaat u maar lekker ontspannen, want deze behandeling is echt HEERLIJK. In de eerste fase wordt de kleuren olie aangebracht en worden de chakra’s behandelt. Bij de tweede fase krijgt u een manuele massage en bij de derde fase wordt u behandelt met heerlijke HOT STONES. U kunt naar wens deze massage uitbreiden naar een volledige rug nek schouder massage.

Tussendoor kunt u genieten van een volledig verzorgde lunch die voor u klaar staat. Even bij komen van al die heerlijke behandelingen en de innerlijke mens ook laten genieten. Voor de rest van de dag staan er nog meer behandelingen op het programma: Colour Space, een heerlijke voetbehandeling, een zonnevlechtmassage, een gezichtsbehandeling, een handpakking, en voor u de deur uit gaat wordt er een mini make-up aangebracht.

Lijkt u dit wel wat? Boek dan nu deze TOP aanbieding in Hapert.

Hotstone Brabant

2. Diamonds are a girl’s best friend arrangement – Complete verwendag in Brabant


Bij dit arrangement kunt u wél genieten van de sauna. Bent u nog nooit in de sauna geweest en heeft u geen idee wat u te wachten staat? Kom dan genieten van dit arrangement in Brabant, zodat u in een knusse omgeving kennis kunt maken met dit heerlijke stukje ontspanning. Ook kunt u ervoor kiezen de sauna privé te huren, zodat u niet met andere mensen in de sauna zit. Aansluitend op het sauna gedeelte, kunt u de rest van de dag genieten van heerlijke behandelingen.

Bent u wel toe aan een heerlijke verwendag waarbij u gemasseerd wordt van top tot teen? Dan bent u bij dit arrangement aan het juiste adres. Als eerste wordt uw kleur bepaalt, waarnaar er verschillende behandelingen plaats zullen vinden. Zo kunt u denken aan een drie fasen rug-nek-schouder massage, een chi massage voor vernieuwde levensenergie, een turbo bruiner voor dat lekkere bruine kleurtje, een heerlijke voetbehandeling, een gezichtsbehandeling in twee fasen en afsluitend kunt u genieten van een handpakking.

Zoals u ziet, is dit arrangement vergelijkbaar met nummer 1 in deze top 3. Het verschil is, is dat er bij deze locatie wél een sauna aanwezig is waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. Gaat u liever alleen de sauna in? Dan is er wel een tijdsbestek aan verbonden.

Uiteraard wordt er ok bij deze complete verwendag gedacht aan de innerlijke mens door middel van een volledig verzorgde lunch.

3. Romantische Wellness Duo Special – Stap aan boord!

Samen genieten van een romantische wellnesscruise op de Wellnessboot! Stap samen aan boord en waan u in de wereld van luxe en ontspanning en ontdek de veelzijdigheid van dit luxe schip in het Brabantse Mill.

Deze ware blikvanger is niet alleen uniek door haar bijzondere vormgeving maar ook door de fantastische ligging op het water en de vele binnen- en buitenfaciliteiten die dit schip u te bieden heeft.

Wilt u gewoon lekker genieten van alle wellenssfaciliteiten? Kom dan naar de Wellnessboot. Even lekker bijkomen en bijkletsen in de sauna, het zwembad of de whirlpool. Er zijn vele faciliteiten aanwezig zodat u zich de hele dag kunt vermaken. Ook kunt u deelnemen aan verschillende opgietingen en heeft u de keuze tussen een gezichtsbehandeling of een hoofdmassage. Aan het einde van de dag kunt u heerlijk genieten van een dagplate.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl