Menu
Wellness

TOP 3: Compleet verzorgde beautydag in Brabant

Wilt u even helemaal weg van de dagelijkse sleur en eens echt tot rust komen? Een lekkere gezichtsbehandeling, een ontspannende sauna of een heerlijk thermaal bad helpt u te ontspannen.

Voor deze special heb ik 3 Toppers op een rijtje gezet uit Noord-Brabant. Bij deze twee zusterlocaties staat privacy voorop en wordt u helemaal in de watten gelegd. Even helemaal tot rust komen in een kleinschalige beautyfarm.

Beautycentrum Cosmé
Wij bieden u heerlijke arrangementen. Onze enthousiaste medewerkers vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging en ontspanning van top tot teen.

Ervaar de zorgeloze ambiance
Zodra u de deur binnen gaat bij ons, koestert u zich in ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot-Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Beautiek Eindhoven
Het centrum biedt per dag, aan hooguit 6 tot 8 arrangementgasten plaats waardoor ze in de gelegenheid zijn u een zeer uitgebreid arrangement te bieden voor een heel schappelijke prijs.
Wanneer u graag extra behandelingen wenst kan u dit bij voorkeur vooraf afspreken.

Beautiek Eindhoven geeft u de ideale gelegenheid om sauna, voor het eerst misschien, te ervaren in een knusse omgeving. Wanneer het van toepassing is, proberen ze de gasten apart van de sauna te laten genieten. Dit houdt in dat u niet met andere gasten tegelijkertijd in de saunaruimte zit.

Indien uw arrangement wordt afgesloten met een dag-make-up, gebeurt dit in het boutique-gedeelte van het centrum. Hierbij bent u in de gelegenheid om de snuisterijen te bewonderen.

Kortom Beautiek Eindhoven; Pour La joie de vivre!

Beautydag Brabant

Bekijk nu onze TOP 3 voor een heerlijke beautydag bij Cosmé of Beautiek Eindhoven in Brabant.

  1. Beauty kuren zonder sauna – TOP-aanbieding
  2. Verwennerij a la Cosme
  3. Arrangement Bella Donna beauty verwendag in Noord-Brabant

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl