Menu
Wellness

TOP 5: Beautydag of Wellnessweekend aan Zee?

Geniet van heerlijke beauty en wellness arrangementen aan zee. Van een fantastische beautydag in Noordwijk tot een verwenweekend in Egmond aan Zee. Laat de rust van de zee over u heenkomen en pak zo’n heerlijk wellnessarrangement aan zee.

Wij hebben voor u een TOP 5 samengesteld voor een heerlijk weekendje wellness aan zee of gewoon voor een compleet verzorgde beautydag. Wat is er nou lekkerder om in de winter te genieten van een lekker weekendje genieten van heerlijke behandelingen om ‘s avonds even uit te waaien op het strand. Heeft u geen tijd om een heel weekend ertussenuit te gaan maar wilt u toch even lekker bijkomen met verzorgende behandelingen en ontspannen in de sauna? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Egmond aan Zee
Egmond aan Zee heeft een prachtig breed zandstrand, strandpaviljoens, zeil- en surfmogelijkheden, het gezellige centrum met toeristische winkeltjes, terrassen en restaurantjes, maar ook een adembenemend mooi duinreservaat. Voor een heerlijk weekendje lekker uitwaaien of een paar dagen fietsen, wandelen of gewoon heerlijk genieten bent u in Egmond aan Zee helemaal op de juiste plek.

Noordwijk
Noordwijk is een ‘Blauwe Vlag’ badplaats met één van de schoonste stranden van Nederland en wordt ook wel de bloemenbadplaats van Europa genoemd. Noordwijk heeft een strand van 13 km lang met volop mogelijkheden om te genieten, sporten, fietsen en wandelen in de mooie natuur. Omringd door weidse bossen, ruige duinen én gelegen in het hart van de Bollenstreek doet Noordwijk zijn bijnaam eer aan.

Beautydag

Kortom, geniet van een dagje Beauty of weekendje Wellness in Egmond aan Zee of Noordwijk aan Zee.

Bekijk nu onze TOP 5 en geniet van een Weekendje Wellness of een Dagje Beauty aan Zee.

  1. Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust
  2. Relaxarrangement met overnachting aan het strand
  3. Feel Good arrangement – Beautydag in Noordwijk
  4. Beauty vriendinnen arrangement – 2e persoon 50% korting
  5. Anti Stress Verwen arrangement – beautydag in Egmond aan Zee

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl