TOP 5: Lekker ontspannen met een heerlijke Beautydag

TOP 5: Lekker ontspannen met een heerlijke Beautydag

Wilt u even helemaal weg van de dagelijkse sleur en eens echt tot rust komen? Een lekkere gezichtsbehandeling, een ontspannende sauna of een heerlijk thermaal bad helpt u te ontspannen.

Geniet van een volledig verzorgd beautyarrangement zonder sauna. Bent u niet zo’n sauna mens maar wilt u wel genieten van heerlijke beauty behandelingen zoals een 3 fase rug-nek-schouder massage en een volledige gezichtsbehandeling? Lekker genieten van de beste behandelingen en dat allemaal een hele dag lang. Genieten geblazen!

Wilt u toch liever wel gebruik maken van de heerlijke sauna’s en zwembaden in het wellness center tussen de behandelingen door? Kom naar Noordwijk aan Zee en geniet met je beste vriendin van dit speciale vriendinnenarrangement. U geniet van verschillende behandelingen, peelings en pakkingen en u ontvangt een make-up advies. Wat denkt u van een gezichtsbehandeling, hotstone massage en lichaamspakking? Om deze dag compleet te maken kunt u ook nog gebruik maken van een compleet verzorgde wellness lunch. Kom ook naar Noordwijk aan Zee en geniet van een heerlijke beautydag.

Wilt u wel genieten van een beautydag maar liever met badkleding? Ook dit is mogelijk in Noordwijk aan Zee. Genieten van een heerlijke beautydag met badkleding en daarbij ook nog eens heerlijke behandelingen. Wat denkt u van een ontspannende scrubmassage, lichaamspakking, voetmassage, gezichtsbehandeling en een make-up zodat u weer helemaal fris en fruitig de deur uit gaat? Tussen de behandelingen door kunt u genieten van de veelzijdige faciliteiten zoals verschillende zwembaden, whirlpools en sauna’s.

Wilt u liever een ALL IN ONE arrangement beleven? Dan bent u in Gouda aan het juiste adres. Geniet van een all in one arrangement met een luxe gezichtsbehandeling, lichaamsmassage en luxe manicure. U gaat helemaal herboren weer naar huis!

Gek op korting? Kom nu naar Noordwijk met je beste vriendin en boek het Beauty vriendinnenarrangement. De 2e persoon gaat mee voor de helft van de prijs. Wat een geweldige aanbieding! Geniet van dit volledige arrangement met een keuze uit een hoofdhuidmassage of een voetmassage, een hotstone massage en nog veel meer. Genieten geblazen!

Bekijk nu onze geweldige TOP 5 voor een heerlijke beautydag:

  1. Beauty kuren zonder sauna
  2. Vriendinnenarrangement – Samen heerlijk bijkomen
  3. Feel Good arrangement – Beautydag in Noordwijk
  4. Een luxe gezichtsbehandeling, lichaamsmassage en manicure in één arrangement
  5. Beauty vriendinnen arrangement – 2e persoon 50% korting

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl