Menu
Wellness

Top 5: Een luxe gezichtsbehandeling tijdens een Beautydag

Genieten van een Beautydagje en heerlijk verwend worden? Boek dan nu één van de complete arrangementen met een gezichtsbehandeling. Lekker een dagje ontspannen in een beautycentrum waarbij u een gezichtsbehandeling krijgt. Liever nog een nachtje blijven slapen? Ook dit is mogelijk! Boek een beautydag met aansluitend een overnachting zodat u nog een extra nachtje kunt genieten van alle rust en ontspanning.

Wilt u een beautydag aan het strand, of gaat u toch liever meer het binnenland in om te genieten van een dagje beauty? Ik heb voor u de mogelijkheden op een rijtje gezet, zodat u helemaal voorbereid weggaat en van alles op de hoogte bent.

Beautydag in Egmond aan Zee met aansluitend een heerlijke overnachting. Geniet van alle faciliteiten die dit wellness center rijk is. In het hotel vindt u een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad (badkleding verplicht), squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, bowling en een beautycentrum. Het beautycentrum is in het hotel gevestigd.

Lijkt het je niet leuk om heerlijk een beauty dag samen met je partner, vriend, vriendin, moeder en/of dochter te genieten in een Wellness Centrum waar luxe en aandacht voorop staan. Even lekker bijkomen van de stress van alle dag en heerlijk samen ontspannen in een luxe ambiance. Dit is mogelijk in Noordwijk! Lekker genieten van een nieuw beautycentrum en genieten van behandelingen waarbij u helemaal tot rust komt. Ook staat bij het Wellness Centrum uw privacy hoog in het vaandel. Er vindt daarom geen naaktrecreatie plaats. Het dragen van badkleding tijdens de arrangementen is verplicht.

Gezichtsbehandeling1Gezichtsbehandeling

Liever wat centraler gelegen genieten van een beautydag? In Soesterberg kunt u volop genieten van een heerlijke beautydag met verschillende behandelingen zoals een gezichtsbehandeling, een combimassage en even lekker bruin bakken onder de zonnebank. Sauna Soesterberg heeft 4 saunacabines, 2 grote cabines waarvan1 stiltecabine, een sfeersauna van 70 graden en een buitensauna. De buitensauna heeft een prachtig uitzicht over de fraaie tuin. De sfeersauna is iets bijzonders in Nederland. In deze stiltecabine zorgen lichteffecten, een speciale geur en muziek voor een beleving die u nergens anders aantreft. De zintuigprikkels, licht, geluid, temperatuur (70 graden) & geur zijn zo op elkaar afgestemd om een zo ontspannen mogelijke beleving te krijgen. Daarnaast zijn er 2 stoombaden, een verwarmd buitenzwembad 30