Menu
Wintersport

Cool Event Scheveningen t/m 15 januari 2017

ICE pret voor iedereen!

Voor de 10e keer op rij is dit jaar Scheveningen weer het winterse middelpunt van Den Haag.
Het belooft een spetterend seizoen te worden: van 13 november 2016 t/m 15 januari 2017 wordt de badplaats van Den Haag weer omgetoverd tot een waar winterparadijs.

Gedurende de hele winter zijn er tijdens Cool Event Scheveningen diverse evenementen.

Zo kun je op kerstavond een gezellige kerst mis beleven op het Kurhausplein on ICE.

Scheveningen is in de winter het ideale uitstapje voor het gezin en voor een gezellig en actief uitje met vrienden of collega’s!

ICE EXPO SCHEVENINGEN
*FAMOUS ART IN ICE. Van 10 december t/m 8 januari kun je tijdens deze ICE EXPO Scheveningen kunst stukken in ICE Sculptures bewonderen van o.a. Picasso, Rembrandt, Andy Warhol en Dali op de boulevard van Scheveningen tegenover het Kurhaus.

KURHAUSPLEIN ON ICE
Op de 600 m2 en overdekte ijsbaan voor het Kurhaus hotel in Scheveningen kan je iedere dag van de week van ’s ochtends tot ’s avonds schaatsen. De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse dranken en gerechten.

ICE ROETSJBAAN
Van 3 december 2016 t/m 8 januari 2017 kan er worden gegleden van een 30 meter lange ijsglijbaan voor de Pier op de boulevard van Scheveningen. Vanaf het Kurhausplein loop je in twee minuten door de Palace Promenade naar deze coole ijsglijbaan. Klik hier voor een kleine impressie.

Wilt u meer weten over het Cool Event Scheveningen?