Menu
Bedrijfsevents

Website tip: Indoorbedrijfsuitjes.nl

Op zoek naar een weersonafhankelijke locatie voor uw bedrijfsuitje of personeelsfeest? Kies dan voor één van de vele indoor bedrijfsuitjes.

Geen inspiratie? Bekijk dan enkele voorbeelden:

Workshop muziek maken – Slagvaardig te werk in teamverband
Een originele invulling voor een teambuildingsevent, personeelsuitje, start van een fusie of als onderbeking tijdens een vergadering. Met de Workshop Muziek Maken heeft u een origineel middel in handen om uw doel te bereiken.

Tapas meeting – Vergaderen en workshop tapas maken
Na een intensieve dag vergaderen of trainen sluit u de dag af met een workshop. Even wat anders doen, met elkaar ontspannen en de gedachten op een ander spoor zetten! Maak op een gezellige wijze kennis met de Spaanse keuken. Onder begeleiding van een professionele kok gaat u in groepjes aan de slag. U leert verschillende typische Spaanse tapas te bereiden, van Albóndigas tot Salpicón. De hoeveelheid bereide tapas volstaat om als diner te nuttigen.

BBQ Party – Actief bedrijfsuitje in Amsterdam
Met dit BBQ Party Diamond arrangement gaat u een potje bowlen, glow in the dark midgetgolfen, lasergamen én barbecueën. Daarbij zitten ook nog vijf drankjes en een bittergarnituur! U hoeft zich met dit arrangement dus nergens meer zorgen om te maken.

Indoor bedrijfsuitje in Gelderland met Segway rijden
Alleen al het rijden op een Segway is een unieke ervaring. In de indoor activiteitenhal gaat u segway rijden, handboogschieten en curlen met uw collega’s.

Dit is slechts een greep uit onze vele mogelijkheden. Bekijk het ruime aanbod indoor bedrijfsuitjes