Menu
Wintersport

TOP 5: Dagtocht of Weekendje Weg naar Sauerland?

Als u aan Wintersport denkt, denkt u aan sneeuw, schaatsen, snowboarden, skiën! Heerlijk actief uit met familie, vrienden of collega’s en dat wintergevoel beleven. Dat kan in Nederland met indoor winterpret maar natuurlijk ook in Sauerland en Winterberg!

Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het spectaculaire skibocken. In Sauerland is het aanbod erg groot. Ieder jaar weer reizen duizenden mensen af naar dit prachtige paradijs om te skiën of te snowboarden.

Van een dagje skiën tot een compleet verzorgd weekendje weg naar Sauerland met van allerlei activiteiten, te denken aan een fakkeltocht of een sneeuwschoenwandeling. Sauerland leent zich voor ontzettend veel activiteiten. Zijn er een aantal mensen in uw groep die nog nooit geskied hebben? Wij regelen voor u een skiklasje zodat ook die personen kunnen leren skiën. Een aantal mensen in uw groep die niet willen skiën of snowboarden? Ook daar is aan gedacht. Er is een programma voor de mensen die niet willen skiën of snowboarden zodat ook zij de dag van hun leven hebben in Sauerland. Denk bijvoorbeeld aan een uitdagende sneeuwschoenwandeling onder begeleiding.

Sneeuw in Sauerland

Bekijk nu onze TOP 5 voor een dagtocht of een compleet verzorgd Weekend Weg naar Sauerland en boek snel!

  1. Weekendje Winterberg voor groepen
  2. Apres ski party – groepsuitje Sauerland
  3. bedrijfsuitje winterberg ? volledig verzorgd bedrijfsfeest – Wintersport in Winterberg
  4. Weekendje ski, voor groepen en bedrijven in Sauerland, een super ski weekend
  5. Groepsuitje in de Sneeuw – Weekend Winterberg

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl