Menu
Vrije tijd / Vrije tijd / Vrouwen

Nieuw: all weather loungesets

Een nieuw product voor in de tuin

Nu het voorjaar weer bijna is aangebroken, wordt het natuurlijk ook weer tijd om je tuin te vernieuwen. Dat geldt niet alleen voor je bloemen en planten, maar bijvoorbeeld ook voor je tuinset. Dit kun je onder andere doen door een all weather loungeset aan te schaffen. Dit is een nieuw product dat op de markt is gebracht en heeft diverse voordelen die je bij andere tuinsets niet vindt.

Het grote voordeel van een all weather loungeset

Ken je die onrust bij een zomerse regenbui? Dat je als de wiedeweerga de tuinkussens naar binnen moet halen zodat ze niet nat worden. Bij de nieuwe all weather loungesets hoef je dat niet te doen en ook geen rekening meer mee te houden. De kussens van dit loungeset zijn namelijk waterproof. De hoes en schuimvulling zorgen er voor dat je al binnen kort tijdsbestek weer gebruik kunt maken van je tuinset.

Welke soorten all weather loungesets zijn er?

Je kunt natuurlijk kiezen uit verschillende soorten loungesets. Uiteraard is er verschil in grootte van de tuinsets. Zo kun je een all weather loungeset aanschaffen voor 3 personen, maar wanneer je een loungeset voor 9 personen wenst, dan is dit ook mogelijk. Je kunt kiezen uit banken, stoelen, ligbanken en bijvoorbeeld een mooie voetenbank. Natuurlijk ga je voor een kleur die het beste in jouw tuin past.

Een nieuwe loungeset voor in je tuin

Wanneer jij ook zo’n nieuw all weather loungeset aan wilt schaffen voor in je tuin, dan kun je bijvoorbeeld uitstekend slagen bij Tuinmeubelstore. Ze zijn ook verkrijgbaar bij Garden Gallery. Geef je tuin daarom een nieuwe kans en bedien jezelf van gemak door te kiezen voor het nieuwe all weather loungeset. Geen gesleep meer met kussens, maar de gehele zomer door optimaal genieten van het mooie weer, zelfs tijdens een regenbui.