Menu
Bedrijfsevents

Giethoorn Tip: Barbecue, fluisterfiets en rondvaart arrangement

Lekker ontspannen en lekker eten? Het Grill en chill arrangement biedt het. Een rustige fluisterfietstocht naar Giethoorn, een ontspannen rondvaart en lekker grillen.

Het programma:
10.30 uur: Ontvangst bij NS-station Steenwijk. Hier stapt u na en korte uitleg op de elektrofiets (snorfiets) om via en mooie route naar Giethoorn te rijden. Onderweg hebt u de gelegenheid om bij één van de terrasjes te stoppen (gebruik op eigen kosten)
13.15 uur: Bij aankomst bij de Rietstulp ligt de rondvaartboot voor u klaar voor een rondvaart van 1 uur door Giethoorn en omgeving.
14.30 uur: Bij terugkomst gaat u lekker barbecueën op het terras (bij minder weer overdekt).
16.00 uur: Vertrek naar Steenwijk

Dit arrangement is mogelijk vanaf 15 personen en is inclusief:

  • Huur snorfiets
  • Rondvaart van 1 uur
  • Barbecue bestaande uit: Varkenssaté, Shaslick, Braadworst, Hamburger, Biefstuk, Gemarineerde kipfilet, 2 salades, Satésaus, Diverse koude sauzen en Stokbrood met kruidenboter

Bekijk en boek hier deze Giethoorn Tip! Benieuwd naar alle andere mogelijkheden in Giethoorn, bekijk hier het totaalaanbod van Bedrijfsuitjes in Giethoorn.

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw teambuildingsuitje? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vrijetijdsspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

The post Giethoorn Tip: Barbecue, fluisterfiets en rondvaart arrangement appeared first on Zakelijk.nl.