Nieuw: Weekendje Wellness in Friesland

Nieuw: Weekendje Wellness in Friesland

3 Dagen heerlijk ontspannen in het Friese Wolvega en genieten van pure gastvrijheid. Uw verblijf is op basis van logies en ontbijt en een dag entree sauna Wellness en Beauty De Woudfennen is inbegrepen. Dat wordt dus lekker relaxen, genieten en even de tijd voor u zelf nemen, relaxen met uw geliefde of gezellig met vriendinnen op stap.

Er even lekker tussen uit voor een super prijs!
Dicht bij diverse natuurgebieden waaronder nationaal park de Weerribben, Heerlijkheid de Eese en de Rottige Meenthe treft u het gastvrije Hotel Holland Inn aan.Een perfecte uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en autotochten. Een ideale vakantiebestemming voor zowel een korte- als een wat langere vakantie.

Gezellig en gastvrij hotel
Wij beschikken over een brasserie en een a la carte restaurant. Beide met een prachtig uitzicht over de Lindevallei. U zit er gezellig, u eet er heerlijk. Dagverse producten, natuurlijk, waarvan een deel uit de regio afkomstig

Ons hotel was vroeger een zorgcentrum. Een deel ervan functioneert nog altijd als appartementencomplex. Positief gevolg daarvan zijn de kamers. Alle tweepersoonskamers zijn eigenlijk appartementen. Junior Suites, noemen we ze ook wel. Ruim opgezet met een gescheiden slaap- en zitkamer en uiteraard gescheiden douche- en wc-ruimte. Heerlijke bedden, die u graag verleiden om eens lekker uit te slapen! Volop ruimte, volop comfort. Met natuurlijk radio, tv en telefoon en, zo u wilt, fax. Draadloos internet is beschikbaar. Zelf koffie en/of thee zetten op de kamer is ook mogelijk.

Dagje ontspannen bij Wellness en Beauty resort
Even niet opgaan in de drukte en massa? Stap even uit de dagelijkse sleur en kom een dag heerlijk relaxen bij Wellness & Beauty De Woudfennen in Joure.Naast het sfeervolle saunaplein biedt het wellness resort ruime keuze aan faciliteiten, diverse sauna’s en baden, zoals de Kelo sauna waar dagelijks diverse opgietsessies plaatsvinden, de Zoutsteensauna met heilzame werking en de Finse panoramasauna waarbij u vanaf 12 meter hoogte een spectaculair uitzicht heeft over de landerijen. In de prachtige tuin kunt u genieten van de frisse buitenlucht en de eerste zonnestralen.

Ervaar de rust en de ruimte die het resort u te bieden heeft en beleef een ultieme dag wellness.

Wilt u meer weten over dit Weekendje Wellness in Friesland?