Menu
Bedrijfsevents

Trip van de Week: WhatsApp Experience door Zwolle -Teamuitje bij uitstek

WhatsApp Experience in Zwolle met uw bedrijfsuitje
Een populair bedrijfsuitje in Zwole is de WhatsApp Experience, een cultureel actief programma dat u samen met uw collega’s doet. Beleef de stad op een andere manier, maar ook teamwork, overleggen en creatief denken zullen op de proef worden gesteld.

Vind de mooiste plekjes in Zwolle
Hoe leuk is dat? Een spel spelen via WhatsApp! Dit spel kunt u dus heel eenvoudig spelen via uw eigen telefoon. U ontvangt allereerst per mail een kaart van de stad samen met de uitleg van het spel. Via de telefoon ontvangt u vervolgens de opdrachten. De bedoeling is om een bepaalde locatie in de stad op te zoeken, hier een foto van te maken als bewijs dat de locatie ook echt is gevonden en daarna ontvangt u weer de volgende opdracht.

Door dit spel komt u dus op de meeste verrassende plekjes van Zwolle.

En het leuke aan dit uitje is dat het goedkoop is en u het spel gemakkelijk kunt onderbreken voor een lunch of een kopje koffie. Het spel duurt ongeveer 3 uur (inclusief eventuele pauzes).

Samenwerken – overleggen – creatief denken
Doordat u dit uitje kunt spelen met een zo grote groep als u zelf wilt, is dit uitje misschien wel het goedkoopste uitje in Nederland! U kunt dit spel zelfs in de winter prima spelen. Met dit groepsuitje komt u echt op de meest verrassende plekjes van Zwolle. Dat garanderen wij!

Meer informatie over deze WhatsApp Experience in Zwolle

Op zoek naar een ander bedrijfsuitje in Overijssel?