Menu
Bedrijfsevents

Zeilen op Friese meren – Zeildag met actie en ontspanning

Een heerlijke zeildagtocht op een 105 jaar oude, enig overgebleven zeilende Keenaak Alida. Een zeildag beleven vol actie en ontspanning. Met haar geringe diepgang brengt dit zeilschip u vanuit Lemmer op de meest bijzondere, afgelegen plekjes van Friesland en het wad.

Zeilen op Friese meren, IJsselmeer, Waddenzee
Deze zeildagtocht vanuit Lemmer voor uw personeels- vrienden- of familieuitje biedt veel variatie. Er kan zowel op de Friese meren als op het IJsselmeer worden gezeild. Onderweg kan er worden afgemeerd in een historisch stadje of aangelegd in de vrije natuur voor een barbecue. En wilt u blijven slapen dan biedt het prachtige zeilschip 24 slaapplaatsen verdeeld over 12 twee-persoons hutten.

Deze Zeildag met actie en ontspanning is inclusief:

  • Een dagtocht duurt van 9.00 uur tot 17.00 uur.
  • Huur schip
  • Schipper

Vaargebied – Friese meren, IJsselmeer, Waddenzee
De afvaarthaven is Lemmer, een bruisend stadje aan het IJsselmeer; de poort naar het Friese meren gebied. Hoe de wind ook staat, er valt altijd een interessante plek te ontdekken rond het IJsselmeer. Ook de Waddenzee is in een dag te bereiken. Wat te denken van een eiland aanlopen met het schip, zwerven over drooggevallen zandbanken of fietsen door de mooie afwisselende natuur van de waddeneilanden.

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van deze zeildag met actie en ontspanning of bekijk hier het totaalaanbod van Bedrijfsuitjes Zeilen.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl