We plaatsen vaker recepten, bijvoorbeeld deze deze overheerlijke Vanille cupcakes met Baileys-topping, zoete, fruitige smoothies of gezonde maar stiekem lekkere pannekoeken.. Ook vandaag hebben we weer wat lekkers voor je: Cake Pops! Misschien heb je ze al wel eens gezien bij de Starbucks, maar deze stukjes cake op een stokje zijn verrukkelijk. Normaal gesproken worden ze met cake gemaakt, maar vandaag gaan we voor Oreo Cake Pops! Lees snel hoe je zelf kan maken..
Ingrediënten voor +- 25 Cake Pops
1,5 pak Oreos
250 gram cream cheese
1 reep chocolade
Optioneel: voedingskleurstof & versiersels
Verkruimel alle Oreos fijn in de keukenmachine of met de hand. Zorg ervoor dat er geen grote brokken meer zijn, alles moet echt goed verkruimeld zijn. Meng met een mixer de 250 gram cream cheese door de koekjeskruimels heen. Rol balletjes van dit mengsel: ze moeten ongeveer even groot zijn als soepballetjes. Laat ze dan een paar uur in de koelkast hard worden. Smelt de witte chocolade in een pannetje en voeg eventueel voedingskleurstof toe om je Cake Pops een leuk kleurtje te geven. Steek een stokje in elk balletje en dip ze dan in de gesmolten chocolade. Zorg dat er een stukje piepschuim of iets staat waar je de stokjes in kunt prikken zodat de Cake Pops kunnen afkoelen. Je kan er natuurlijk ook eetbaar glitter of andere cake versieringen op doen. Eet smakelijk!