Menu
Buitenland / Uitgelicht / Vrouwen

De top 10 mooiste prinsessen

Web.nl heeft voor u de top 10 mooiste prinsessen samengesteld, en willen deze schoonheden graag met u delen. Hier alvast het eerste deel, vanaf nummer 10 tot en met nummer 5. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Op nummer 10 hebben wij Charlotte Marie Pomeline Casiraghi (1986) staan. Ze is de oudste dochter van prinses prinses Caroline van Monaco en mag zich dan geen prinses noemen, toch vinden wij dat ze niet ontbreken mag in het lijstje van de top 10 mooiste prinsessen. Ze ziet er altijd stralend uit.

Prinses van Monaco, (Foto:Juanjo Alvarez)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op nummer 9 in de top 10 mooiste prinsessen staat volgens web.nl prinses (afkomstig uit Australië) Mary van Denemarken. Met haar bijna 40-jarige leeftijd, kan ze er elke keer weer fantastisch uitzien. De prinses heeft samen met Kroonprins Frederik vier kinderen waarvan één tweeling.

Prinses Mary

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 8 staat de Japanse Prinses Masako. Ze is de vrouw van kroonprins Naruhito, en wordt waarschijnlijk de keizerin van Japan. Ze hebben samen drie kinderen waaronder twee meisjes en één jongen. Kiko de jongste van de drie zal de troon op gaan volgen van zijn vader, omdat het een jongen is.

Prinses Masako

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de 7e plaats staat Prinses Madeleine Thérèse Amelie Josephine van Zweden. Ze is de jongste dochter van Koning Karel XVI Gustaaf van Zweden en Koningin Silvia. Ze werd geboren op 10 juni 1982.

 

 

 

 

Op nummer 6 staat Prinses Haya van Jordanië. Ze trouwde in 2004 met sjeik Mohammed Bin Rashid Al Maktoum van Dubai. In 2007 kregen ze hun eerste kind.

Prinses Haya