Menu
Digitaal / Mobiel

Onhandig met telefoons? Dan is deze telefoon iets voor jou!

Smartphones zijn voor veel mensen onmisbaar geworden:  je kunt ermee bellen, berichten versturen, mail checken, spelletjes spelen, mooie foto’s maken, en nog heel veel meer. Het design van de huidige smartphones is ook erg mooi, met steeds grotere schermen waardoor je er nu zelfs bijvoorbeeld ook prima een boek op kunt lezen.

Het grootste nadeel echter van de nieuwste smartphones? Ze gaan zo snel stuk. Waar vroeger de ouderwetse Nokia rustig een keer op de grond of in het water kon vallen, zijn de nieuwere schermen en onderdelen zoals chips veel kwetsbaarder en beschadigen ze sneller bij een val. En een reparatie zoals vervanging van een AMOLED-scherm kan al gauw honderden euro’s gaan kosten. De oplossing? Smartphones die speciaal gemaakt zijn voor gebruikers die maar moeilijk zuinig met hun toestel om kunnen gaan, zoals de verwachte Galaxy S8 Active.

Een smartphone die tegen een stootje kan

De Galaxy S8 Active is zeer robuust en kan tegen een stootje door het metalen frame en een rand die bescherming biedt tegen schokken of stoten. Om de kans op vallen te verkleinen is de achterzijde voorzien van een ruwe textuur voor meer grip. Verder springen vooral de specificaties van het unieke en kostbare scherm in het oog, dat gelijkwaardig is aan de kwaliteit die in het leger wordt gebruikt en schok-, water-, en stofbestendig is.

Omdat voorlopig de Galaxy S8 Active alleen nog maar in de VS aangeboden zal worden, kan de ‘normale’ Samsung Galaxy S8 voorlopig een goed alternatief zijn. Mensen die een Samsung Galaxy S8 kopen krijgen namelijk ook een smartphone met een IP68-certificatie. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen stof en vuil en tot 30 minuten onder water kunnen blijven tot een diepte van 1,5 meter.

Altijd snel de allernieuwste smartphones

Voor mensen die altijd graag de allernieuwste smartphones snel uit willen proberen, en niet willen wachten totdat hun huidige abonnement afloopt eer ze pas een nieuwe smartphone kunnen uitzoeken, is sim-only wellicht een goede oplossing. Hierbij heeft de gebruiker alleen een sim-kaart die ook probleemloos in andere smartphones gestopt kan worden, en wordt alleen betaald voor bellen, sms’en en data.