Menu
Kinderen

Zomerse TOP 5 Trips met de Kids

De kids hebben nog een maar een paar weken vakantie en zoekt u nog leuke uitstapjes om met de kinderen te ondernemen in Nederland? Wij hebben een top 5 van actieve daguitstapjes en meerdaagse tips voor u samengesteld.

TIP 1: Woensdagmiddag spelen op de boerderij
U kunt in de zomervakantie iedere woensdagmiddag vanaf 14.00 uur de kinderen laten genieten op de westernboerderij. Van pony’s poetsen en rijden tot springen op het springkussen en van knotshockey tot skilattenrace en alles waar daar tussen valt!
Handig om te weten: dit uitstapje is voor minimaal 4 personen. Kijk voor meer informatie hier!

Actief Dagje op het strand in Drenthe

TIP 2: Actief uitje op het strand
Op het 320.000 m2 grote terrein van het Sportlandgoed in Drenthe ligt een eigen strand. Hier zijn leuke strandactiviteiten te doen samen met de familie en kinderen. Van beachvolley tot voetvolley en bij mooi weer lekker even een duik nemen in het water voor de afkoeling.
Handig om te weten: dit uitstapje is voor minimaal 10 personen.
Kijk voor meer informatie hier!

TIP 3: Dagje pretpark Kernies Familiepark
Kernie’s Familiepark (op 30 minuten afstand van Arnhem net over de Duitse grens) is hét ideale uitstapje voor het hele gezin en vooral voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Met meer dan 40 attracties kunnen de kids zich hier de hele dag uitleven.
Handig om te weten: dit uitstapje is vanaf 20 personen. Kijk voor meer informatie hier!

Lekker er op uit in met een dagje Efteling

TIP 4: Drie Daagse Efteling aanbieding
Gezellig met de kids een weekendje op stap en het sfeervolle Efteling park bezoeken? Deze 3-daagse aanbieding is inclusief een dagkaart om de Wondere Wereld van de Efteling te ontdekken, een presentje voor de kids en 2 overnachtingen in een hotel in Zevenbergen. Zevenbergen met uiteraard 2x een heerlijk ontbijt.

Handig om te weten: al te boeken vanaf 2 personen. Kijk voor meer informatie hier!


TIP 5: Twee dagen genieten in Drenthe met bezoek aan Dierenpark Emmen
Een leuk 2-daags familie arrangement voor groot en klein! Een nachtje slapen in het welbekende Westerbork en een dagje genieten in het veelzijdige Dierenpark in Emmen. Extra leuk is nu de actie in het dierenpark waarbij u de speciale Lego-speurtocht kunt doen. Zoek de 15 lego-modellen, vul het formulier in en maak kans op een gezinsreis naar Legoland in Denemarken.
Handig om te weten: al te boeken vanaf 2 personen. Kijk voor meer informatie hier!