Menu
Beauty / Vrije tijd / Wellness

Spa Zuiver is een verademing!

Midden in het Amsterdamse Bos vind je Spa Zuiver. Wanneer je bij ons binnenkomt, ervaar je vrijwel direct een bijzonder gevoel van rust en ruimte. En dat is precies de bedoeling. Spa Zuiver is een verademing. Een moderne en exclusieve spa met ruimte

in overvloed (13.000 m²). Bij Spa Zuiver kun je onthaasten, uitrusten, bijtanken. En bovenal: hemels genieten van dat weldadige gevoel van luxe.

Ervaar het zelf
Een bezoek aan Spa Zuiver is een welkome verfrissing voor lichaam én geest. Maak jehoofd leeg in de stilteruimte of droom weg op het ligterras. Kom tot rust in onze traditionele Finse sauna’s. Liever ontspannen in de hot tub of de whirlpool? Ook dat is mogelijk. Niet te missen: een persoonlijk badritueel in de unieke hamam. Spa Zuiver is een spa van internationale allure: de faciliteiten zijn eindeloos. En de omgeving? Die is sereen, fris en modern. Laat je onderdompelen in luxe en genot. Dit is wellness op z’n best. Wij geloven in natuurlijke schoonheid.

Als je goed voor jezelf zorgt, voel je je vitaal en dat straal je uit. Geniet van gezonde voeding, beweeg, neem tijd voor rust en gun jezelf weldadige ontspanning. Je kunt bij ons op elk moment van de dag terecht voor een persoonlijke behandeling in de schoonheidssalons. Ook als je geen bezoeker bent van de spa. Verwen jezelf met een verkwikkende gezichtsbehandeling, een ferme massage of laat je handen en voeten vertroetelen. Wij geloven in de kracht van de natuur. We werken met natuurlijke producten en stemmen de behandelingen af op jouw situatie. Ervaar de rituelen van Spa Zuiver en voel je voor altijd jong!

Locatie
De visie van Spa Zuiver waarin een gezonde geest in een gezond lichaam centraal staat vind je terug in dit unieke Spa center. Het Spa center is geïnspireerd door het Amsterdamse Bos. De exclusieve themaruimtes zijn dan ook gericht op levenskracht, je fit voelen, een puur leven en zen zijn. Gezonde voeding draagt bij aan een goede weerstand en verbetert de kwaliteit van leven. Ook op het gebied van voeding heeft Spa Zuiver veel kennis en wetenswaardighedendie ze graag met haar gasten deelt. Arrangementen met gezonde ontbijtsessies, heerlijke lunches, diner of een biologisch buffet zijn allemaal mogelijk.

Relax Arrangement
Geef je over aan ultieme rust, in lichaam en geest. Laat zuiverende ervaringen je leiden naar dat herboren gevoel.
• Ontvangst tussen 10.00 en 10.30 uur met huisbereide koffie of Legends-thee voor een ontspannen start, gevolgd door een rondleiding door onze gastvrouw. Begin de middag met een gezonde lunch in ons buffetrestaurant en geniet op het moment dat jij eraan toe bent van een Relax-smoothie of verse vruchtensap.
• Jouw keuze voor een speciaal relax moment uit een hot stone-massage [50 minuten] óf een aroma body touch cocoon [50 minuten]
• Je kunt van al onze wellnessfaciliteiten genieten tot 23.30 uur en onbeperkt gebruikmaken van de verzorgende douchegel en scrubzout. Het comfort van onze badjas, handdoekenset en slippers is vanzelfsprekend inbegrepen. Aan het einde van deze Relax-dag ontvang je ook nog een kleine attentie van Spa Zuiver.

Wil jij SPA Zuiver ook ervaren? Klik hier voor de arrangementen van SPA Zuiver