Menu
Filmpjes / Opmerkelijk / Sport / Uitgelicht / Voetbal

Bizar: Chelsea speler krijgt rood na schoppen ballenjongen

Chelsea is één van die voetbalclubs waar het waarschijnlijk nooit rustig gaat worden. Bij de koopclub van de rijke eigenaar Roman Abramovich zijn de schandalen al bijna op 3 handen te tellen. Trainers komen, maar zien zich zelf bijna net zo snel weer ontslagen worden. Spelers worden continue aangetrokken voor de meest absurde bedragen. Aanvoerder John Terry speelde de hoofdrol in zijn eigen racisme zaak. Kinderen worden al op 12-jarige leeftijd tegen alle regels in aangetrokken in de hoop dat de nieuwe Messi er ooit tussen zal zitten.

 

Ook dit jaar is het weer een chaos bij de club uit Londen die vorig jaar tegen alle verwachting in de Champions League wist te winnen. Aan het begin van het seizoen maakte de club nog kans op 7 prijzen maar, als we op de helft van het seizoen de balans op maken is er weinig meer van over gebleven.

 

Kans op prijs neemt met de week af
De Londenaren verloren de strijd om de Europese Supercup met 4-0 van Athletico Madrid en in ook gebeurde het voor het eerste dat de titelhouder van de Champions League niet door de groepsfase kwam. In Japan verloor Chelsea de finale van de wereldbeker voor clubteams en in de League Cup werd de ploeg van trainer Benitez door Swansea uitgeschakeld. Kampioen worden in Engeland zit er ook niet echt in want de achterstand op koploper Manchester United bedraagt inmiddels al 11 punten.

 

Belachelijke actie Hazard
De wedstrijd tegen Swansea leverde gister direct weer een nieuw schandaal op. Alsof uitschakeling over 2 wedstrijden nog niet erg genoeg was moest de peperdure aankoop Eden Hazard, tien minuten voor tijd met rood van het veld vertrekken toen hij de ballenjongen van Swansea een schop had verkocht. Het publiek en de spelers van de thuisclub reageerde furieus en zelfs de Chelsea spelers begrepen niks van de dol dwaze actie van hun Belgische ploeggenoot. Het is te kopen dat Hazard een flinke straf krijgt. Het zal weinig uitmaken, er wordt twee dagen over gepraat, iedereen vergeet het weer en over een paar weken is er weer een nieuw schandaal.