Menu
Sport / Tennis / Uitgelicht / Vrouwen

De top 5 tennisbabes

Hieronder staat de top 5 tennisbabes die meedoen op de Australian Open 2012.

 

Op nummer 5 Vera Zvonareva geboren op 7 september 1984 in Moskou. Ze werd professioneel tennisster in 2000. Ze heeft in totaal tien WTA-toernooien gewonnen en wist in 2010 een finaleplaats van Wimbledon te bemachtigen. Deze verloor ze tegen Serena Williams. Ook wist ze de finale van de US-Open te behalen, maar verloor deze van Kim Clijsters.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 4 hebben we de bijna 25-jarige Maria Kirilenko staan. Ze is geboren op 25 januari 1987 in Moskou. In 2010 stond ze in de kwartfinale van de Australian Open, maar kwam helaas niet verder. Verder heeft ze in de dubbel veel verschillende overwinningen behaald.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op nummer 3 staat niemand minder dan Caroline Wozniacki. Ze is geboren op 11 juli 1990 in Denemarken, en is van Poolse afkomst. Ze won meerdere titels op de WTA-toernooien en in 2009 staat ze in de finale tegen Kim Clijsters van de US Open. Deze verloor ze met 7-5 en 6-3.  Op dit moment is ze nummer één van de wereld. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ana Ivanovic uit het Servische Belgrado staat in de top 5 tennisbabes op nummer 2. Ze werd geboren op 6 november 1987. In 2008 won Ana, Coup Suzanne Lenglen, de titel van Roland Carros voor de vrouwen. Ze werd nummer 17 op de wereldranglijst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op nummer één staat de Russische Maria Sharapova. Ze is geboren op 19 april 1987 en verhuisde op zeven-jarige leeftijd naar Florida om daar naar een bekende tennisschool te gaan. Sharapova behaalde vele prijzen in de tenniswereld, maar ook op het gebied van fashion en uiterlijk behaalde ze al veel prijzen. Maria is naast haar tenniscarrière ook model, en dat is ook zeker op haar lijf geschreven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[poll id=”17″]