Menu
Senioren / Uitgelicht / Vrije tijd

3X WIN WIN WIN!!! ANWB-wandelgids Lente & Zomer

De nieuwe ANWB-wandelgids Lente & Zomer neemt de wandelaar mee in 28 wandelroutes naar een plek waar de natuur op haar mooist is. De routes zijn door de ANWB-routeauteurs ontwikkeld en voeren door het hele land.

 
De nieuwe wandelgids is voorzien van QR-codes met filmpjes en andere extra’s. Deze QR-codes kunt u scannen met een smartphone waardoor u de filmpjes op uw telefoon kunt bekijken. Maar ook zonder smartphone kunt u optimaal genieten van de prachtige wandelroutes in de gids.

 
In het boek vindt u 28 wandelroutes van 6 tot 16 kilometer. Maar daarnaast vindt u er ook leuke natuurweetjes, horecatips en routekaarten.

 
Wat moet u doen om deze wandelgids te winnen?
Stuur een mailtje naar contest@senioren.nl met als onderwerp: winactie ANWB wandelgids. Stuur in het mailtje uw mooiste natuurfoto met een korte beschrijving. De 3 mooiste foto’s winnen de ANWB-wandelgids.
De actie loopt tot en met maandag 11 maart 12.00 uur. ‘s Middags worden de winnaars bekend gemaakt via Facebook (incl. foto) en de winnaars ontvangen een mailtje. Vergeet niet uw adres in het mailtje te vermelden, zodat we weten waar de eventueel gewonnen prijs naartoe kunnen sturen.