Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

5 Toppers voor een Actief Dagje Zeilen op het IJsselmeer

Lekker zeilen op het IJsselmeer. Even een dagje ertussenuit met vrienden, familie of collega’s en genieten op het water.

IJsselmeer
Het IJsselmeer is ontzettend groot en grenst aan vele andere meren maar ook aan bijvoorbeeld de Afsluitdijk, de Friese kust, aan de Noord-Hollandse kust van Enkhuizen maar ook aan de Ketelbrug. De IJssel mondt uit in het IJsselmeer. Op het IJsselmeer voelt u écht wat zeilen is. Een ware belevenis voor iedereen en een bijzondere ervaring voor jong en oud. Het is zeer de moeite waard als een actieve dag uit met familie en vrienden of gezellig een middagje op stap met collega’s.

Wilt u liever niet een hele dag zeilen, maar bent u meer op zoek naar een avondprogramma? Ook daar zijn speciale arrangementen voor. Genieten van een avondje zeilen inclusief een BBQ of traditioneel visbakken met de hele groep.

Bent u niet met een grote groep maar wilt u eens lekker met uw partner, beste vriendin of vriend een avondje zeilen? Boek dan nu een avond op basis van individuele inschrijvingen. Zo kunt u al vanaf 2 personen genieten van een prachtige zeilavond op het IJsselmeer.

Bekijk nu deze 5 Toppers voor een Actief Dagje Zeilen op het IJsselmeer.

  1. Zeilavond van de Knar arrangement – zeiluitje vanuit Spakenburg
  2. Individuele inschrijvingen – Botterbelevenis vanaf 2 personen
  3. Relatiedag op een botter
  4. Dagje catamaran zeilen vanuit Makkum met Samen Maritiem
  5. All-In zeilmiddag voor een geweldige familieuitje op het water

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl