Menu
Dagje uit / Uitgelicht / Vrije tijd

Alles voor de troonopvolging

Over precies een maand is het zover. De troonopvolging van dan Koning Willem-Alexander. Heel Nederland is al in de ban van dit feest. Grote organisaties en hoge budgetten komen er aan te pas om van deze dag eentje om niet te vergeten te maken. Maar wat voor aparte tierelantijntjes kun je zelf allemaal kopen om je hele om te doffen voor deze dag?

 

T-shirt
T-shirts met allerlei verschillende teksten zijn overal verkrijgbaar. Altijd verzinnen ze wel weer wat nieuws. Met teksten als ‘Oranje boven’, ‘Queen B’ en ‘Beatrix eindbaas’ zijn deze t-shirts te verkrijgen. Wil je echt origineel zijn kun je tegenwoordig natuurlijk ook zelf je t-shirt laten ontwerpen.

 

Andere artikelen
Naast de standaardartikelen als t-shirts, mokken en sleutelhangers zijn voor troonopvolging ook de meest gekke dingen verkrijgbaar. Denk aan speciaal oranje bier, speciale nagellak, een kruik met oranjelikeur, een ketting met een koets eraan, je kan het zo gek niet bedenken. Iedere organisatie heeft wel iets speciaals ontwerpen voor deze gelegenheid.

 

Ga jij je ook helemaal opdoffen deze dag? Stuur ons tegen die tijd een foto, we zijn heel erg benieuwd!

 

Ben jij op deze dag ook in Amsterdam te vinden? Misschien kun je er nog een hotel bij boeken. Hopen dat er nog plek is, maar het scheelt natuurlijk een hoop gedoe, als je lekker in Amsterdam kunt blijven op deze feestelijke dag.