Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

AutoWeek Live

7, 8 en 9 juni in Lelystad

Een gloednieuw auto-evenement met de nadruk op beleving. Van supercars tot classics en van het verleden naar de toekomst, maar vooral: zélf testrijden in de allernieuwste modellen op één van onze spannende parcours in Lelystad!

Op zaterdag 7, zondag 8 en maandag 9 juni 2014 (het pinksterweekend, dus maandag is voor veel mensen een verplichte vrije dag!), kunnen autoliefhebbers van 10.00 tot 20.00 uur terecht op een gloednieuw en jaarlijks terugkerend auto-evenement waarbij de nadruk ligt op beleving.

Zeven Werelden die elke autoliefhebber het hart op hol doen slaan. Wat dacht je van een Wereld vol supercars? Of een Wereld waar je zelf testritten mag rijden? Ben je meer van de klassiekers? Ook daar hebben we een speciale Wereld voor in het leven geroepen, net als een Wereld voor de liefhebbers van futuristische en hedendaagse techniek en een Wereld met alleen maar aandacht voor occasions. Daarnaast is er voor de autosportfanatici een paddock waar diverse grote namen uit de nationale en internationale racerij rondlopen; die zullen gedurende het evenement regelmatig het circuit opgaan voor een spetterende demonstratie.

Uiteindelijk is er voor ieder wat wils – AutoWeek Live heeft het allemaal! Het event vindt tijdens Pinksteren plaats op het RDW-terrein in Lelystad, inclusief de legendarische kombaan! Daarnaast komen diverse rubrieken uit het blad tijdens het evenement tot leven: Op de Rollenbank, Klokje Rond, De Achteruitkijkspiegel … en jíj kunt daar onderdeel van zijn. En eh, altijd al eens onze redacteuren willen ontmoeten? Dan is dit je kans!

Dát alles is AutoWeek Live.

Wilt u meer weten over AutoWeek Live?