Menu
Beauty / Uitgelicht / Vrouwen

Beauty in tijden van crisis

Het is nog steeds crisis en daarom hebben we tips verzamelt waarmee je bepaalde make-up producten voor meerdere doeleinden kan gebruiken! Altijd handig toch!

 

♥ Is je blush op? Gebruik een je favoriete lipstick als een crème blusher. Smeer een beetje lipstick op de rug van je hand en verwarm hem met je vingers. Zorg er wel voor dat je huid goed is gehydrateerd anders kan je de lipstick niet goed in je huid wrijven.

 

♥ Lipgloss laat je lippen prachtig stralen. Maar naast een glansje op je lippen kan je lipgloss ook gebruiken als een highlighter op je jukbeenderen. Als je foundation draagt kan je beter niet met de lipgloss applicator over je huid gaan (dan wordt deze vies). Smeer daarom een klein beetje op je (schone!) vingers en breng het product zo aan.

 

♥ Maak van je gewone oogschaduw een crème oogschaduw door het met een beetje vaseline te mengen. Ook zou je met neutrale kleuren, zoals taupe, contourcrème kunnen maken.

 

♥ Is jouw favoriete blush, gezichtspoeder of bronzer op de grond gevallen en in stukken? Niet weggooien, want je kan dit zelf weer maken! Het enige wat je nodig hebt is een beetje alcohol.
1. Doe een paar druppels alcohol op de poeder. Dit zal het semi-vloeibaar maken;
2. Gebruik een spateltje of een lepel om het product weer egaal te krijgen;
3. Laat het een nachtje drogen;
4. De volgende dag zal je poeder weer vaste vorm hebben aangenomen en kan je het weer gebruiken!