Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

De bruidsmodetrends voor 2014

Trouwen in 2014

Wanneer je van plan bent om in 2014 te gaan trouwen, verdiep je dan zeker even in de bruidsmodetrends van dit jaar. Dan weet je namelijk zeker dat je een onvergetelijke bruiloft zult beleven en deze draag je natuurlijk je hele leven met je mee. Hier volgen de trends van dit jaar.

De jaren 20 komen weer tot leven

De jaren 20 uit de vorige eeuw komen weer tot leven in de trouwjurken van 2014. Denk dan bijvoorbeeld aan Art Deco, franjes en marabouveertjes. Wanneer je kiest voor deze trouwjurk, dan zul je absoluut een geslaagde dag hebben.

Lange mouwen

Het klinkt misschien niet direct sexy, maar lange mouwen voor een trouwjurk zijn heel erg 2014. De lange mouwen kunnen bestaan uit kant, satijn of tule. Kies daarom voor een trouwjurk met lange mouwen!

Peplums

Peplums behoren ook tot de trend van 2014. In het gewone leven worden ze al volop gedragen, maar ze zijn nu ook terug te vinden in de bruidscollectie van 2014. Vraag er gerust naar bij de verkoopster.

Capes, bolero’s en omslagdoeken

Nederland kan soms een wisselvallig land zijn qua weer. Gelukkig weet de bruidsmode daar prima op in te spelen. Zo is het heel 2014 om bruidsmode te combineren met capes, bolero’s en omslagdoeken.

De rug als aandachtstrekker

De rug staat centraal in de trends van 2014. Het vraagt om de nodige verzorging en aandacht. Een bruidsmodezaak geeft dit jaar daarom extra aandacht aan de achterkant van de bruidsjurk.

Trouwen in een korte jurk

De korte trouwjurk zal het in 2014 winnen van de lange trouwjurk. Het is helemaal in om in 2014 te trouwen in een korte trouwjurk. Bruidsmode van Koonings is een van de winkels waar je bruidsmode volgens de laatste trends kunt kopen.