Menu
Entertainment / Opmerkelijk / Showbiz / Uitgelicht

De meeste bizarre namen van kindersterren

Sterren zullen sterren niet zijn als ze geen opvallende namen hebben. De ouders van hun pasgeboren kindjes zorgen er zelf wel voor dat hun kind niet zomaar vergeten wordt.

 

Zo heten de kinderen van Mariah Carey bijvoorbeeld Monroe en Moroccan, vernoemd naar de Hollywoodster en het Afrikaanse land?

 

Web.nl zet een aantal opvallende kindernamen van sterren voor u op een rijtje.

 

 

Blue Ivy Carter, het is de naam van het pasgeboren dochtertje van Beyoncé en Jay Z. Ivy is ook wel in het Romeins, het getal vier. Het zou het lievelingsgetal van Beyoncé zijn.

 

Brooklyn, Cruz en Harper Seven, deze namen hebben de kinderen van het koppel David en Victoria Beckham na hun geboorte gekregen. Brooklyn zou vernoemd zijn naar de stad waar hij verwekt is.
 

Ook zijn de namen van de kinderen van Brad Pitt en Angelina Jolie erg opvallend. Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Knox en Vivienne zijn de namen van deze zes kinderen. Vivienne is waarschijnlijk de enige van de hele familie die geen problemen met haar naam gaat krijgen later.
 

We kennen Jamie Oliver natuurlijk allemaal als topkok, maar de namen van zijn kinderen kunnen hem nog wel eens veel beroemder gaan maken. Zo heten zijn kinderen Petal Blossom Rainbow, Poppy Honey en Daisy Boo, dat ook de namen van een zoetig toetje kunnen worden.

 

 

Zo zijn er natuurlijk nog tientallen andere bijzondere kindernamen in Hollywoodland.