Menu
Beauty / Lifestyle / Uitgelicht

De vrouw wil opvallen deze lente

Vandaag is officieel de lente begonnen. Al lijkt dit niet zo als je naar buiten kijkt en de sneeuwvlokjes naar beneden ziet vallen. Maar als je dan weer in de winkels loopt begint al wel weer een beetje te kriebelen. Bij het zien van alle pastelkleurtjes in de rekken krijg je al helemaal zin in de lente. De vrouw wil opvallen en gezien worden deze lente!

 

Dit blijkt uit onderzoek van Etos onder 800 vrouwen. Driekwart van de vrouwen geeft aan zich vrolijker te voelen in de lente dan in andere seizoenen. Dit is dan ook de aanleiding om in het uiterlijk meer vrolijke en opvallende kleuren te gebruiken. Denk aan aan kleurrijke kleding, make-up en accessoires. Vooral de nagels worden voorzien van alle soorten kleurtjes.

 

De lente is voor een kwart van de vrouwen een periode om er lekker op los te flirten. Hiervoor zijn ze druk bezig met hun uiterlijk. Onder de favoriete beauty- en verzorgingsrituelen voor de lente vallen dan ook sporten, benen ontharen en nagels lakken met alle nieuwe lentekleuren. Voor één op de drie vrouwen is de lente zelf een reden voor een heel nieuw uiterlijk.

 

Voordat het lente-weer ook echt naar voren komt genieten van een heerlijk beauty-arrangement om alvast in de stemming te komen? Kijk eens tussen deze beauty- en wellnessaanbiedingen.