Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Een dagje uit met de Familie op de Boerderij?

Bent u op zoek naar een leuk idee voor uw familiereunie? Boek dan het familiereunie arrangement in Doesburg, Gelderland. Super gezellige activiteiten voor jong en oud en na de actieve dag met z’n allen lekker eten. Succes verzekerd!!

Altijd feest in Gelderland!
Voor elk feest – groot of klein – moet u bij ‘De IJsselhoeve’ zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Restaurant & Partyboerderij de IJsselhoeve is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de IJsselhoeve over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?

Familie reunie – Gezellig familie uitje met de hele familie in Gelderland
Cijfer: 9

Wij hebben een topdag gehad bij jullie, alles was perfect. De kinderen hebben zich prima vermaakt een ideale gelegenheid om daar met de kinderen naar toe te gaan.

vriendelijke groet
Bep van Essen

Naam: Bep van Essen-Mulder

Klik hier voor meer informatie over de Familie reunie – Gezellig familie uitje met de hele familie in Gelderland.