Menu
Beauty / Beauty / Uitgelicht / Wellness

Een gezonde huid, een frisse uitstraling

Een mooie gezichtshuid zorgt voor een frisse gezonde uitstraling. Als je zorgt dat je een mooi (licht)gebruinde huid hebt en je jouw huid goed verzorgt, kun je de foundations en poeders in je make-up tasje laten zitten! Joyce en Marian testten voor ons een facial arrangement van Beauty.nl.

 

Voor Beauty.nl gingen wij naar Wellness Center Zuiderduin om het ‘Zuiderduin Wellness Facial arrangement’ uit te proberen. Tijdens dit beautyarrangement wordt er geen aandacht geschonken aan het lichaam, maar aan het gezicht! We krijgen een gezichtsbehandeling, gezichtsmassage, masker en een mini herbal pad. Wat dat laatste precies is, zal deze dag ons leren.

 

Beautyprogramma
We werden ontvangen met koffie en krijgen uitleg over het beautyprogramma dat wij vandaag zullen ervaren. Eerst gaan we wat baantjes trekken in het zwembad en daarna gaan we het sauna gedeelte in. Daar genieten we van een Turks stoombad, Japanse baden en de aroma sauna. Er is ook een dakterras, maar daar is het nu helaas wat de koud voor. Als het zomer is kun je daar lekker zonnen.

 

Gezichtsbehandeling met herbal pads
Dan is het tijd voor de gezichtsbehandeling. Het is een uitgebreide behandeling met reiniging middels milk en peeling. Onze oneffenheden (meeëters) worden verwijderd. De schoonheidsspecialiste legt uit dat dit op de juiste manier gedaan moet worden, omdat je anders de kans loopt dat het ontstekingen worden (puistjes!), dus is het verstandiger om dit aan de vakvrouw over te laten. Dan komt de schoonheidspecialiste met de mini herbal pads. We mogen zelf een geur uitkiezen: mandarijn/lavendel of kokos/lemongrass. Ik kies voor de eerste en Marian voor de tweede. Lavendel is echt mijn favoriete geur. De schoonheidspecialiste vertelt mij dat lavendel een kalmerende werking heeft. Dat is wel fijn, tijdens zo’n relaxdagje!

 

Gezichtsmassage & masker
Dan krijgen we ook nog een heerlijke gezichtsmassage. Zo fijn! Ik zou er elke dag wel een willen! De gezichtsmassage wordt afgesloten met een masker dat even moet intrekken. Ondertussen wordt onze nek, schouders en decolleté gemasseerd. Met een ontspannend muziekje op de achtergrond komen we helemaal tot rust.

We besluiten nog even in de kleurentherapie sauna te gaan, omdat we vandaag zoveel mogelijk verschillende dingen willen uitproberen. We sluiten af met de infrarood-cabine. Aan het einde van de middag is het tijd om naar de loungecabine te gaan voor een sessie in de iJoy Shiatsu Massagefauteuils. Daar genieten we ook van een uitgebreide gezonde lunch.

 

Wellness Center Zuiderduin
Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn de ingrediënten van de behandelingen die het Wellness Center onderscheiden van anderen. Gevoel voor gastvrijheid en kennis van zaken maken je dag compleet. Tel daar de unieke locatie in de regio bij op en je zult je als herboren voelen na een bezoek. Uiteraard is het mogelijk de arrangementen te combineren met een overnachting. Het Wellness Center biedt een scala aan mogelijkheden voor individuele gasten maar grotere groepen zijn ook welkom.

 

Joyce en Marian hebben genoten van deze behandelingen bij Wellness Center Zuiderduin. Kijk hier voor een overzicht van beauty- en wellness arrangementen bij hotel Zuiderduin.